Siirry sisältöön

Cafe Silva on viihtyisä kahvila Nuuksion kansallispuistossa. Tule nauttimaan kahvikupponen ja ihaile ainutlaatuisia maisemia! Tervetuloa kahville!

Cafe Silva sijaitsee Natura Vivan Nuuksion toimipisteen, Haukanpesän, tiloissa Nuuksion Haukkalammen rannalla. Cafe Silva tarjoaa kahvia ja teetä, pikkusuolaisia, leivonnaisia ja jäätelöä – nauti virkistävästä kahvihetkestä Cafe Silvan ulkoalueella järven rannalla tai osta haluamasi eväät, esimerkiksi grillimakkarat, mukaan melontaretkelle, vaellukselle tai pyöräretkelle. Cafe Silva on ainoa kahvila Nuuksion kansallispuiston sisäpuolella. 

Kahvilalta patikoimaan, pyöräilemään tai melomaan

Kun saavut Nuuksioon ulkoilemaan, aloita päiväsi Cafe Silvasta. Kahvilan vierestä tai välittömästä läheisyydestä lähtee neljä merkittyä patikointireittiä sekä yhdyspolku Suomen luontokeskus Haltialle. Vuokraamme Haukanpesällä Fatbike-polkupyöriä sekä avokanootteja, SUP-lautoja ja soutuveneitä vesiaktiviteetteihin. Ja kahville voi toki saapua ihan muutenkin!  

Cafe Silvan ulkopöydät sijaitsevat aivan Haukkalammen rannalla, ja kahvilan edustalla Haukansaaressa sijaitsee lisää kahvilan pöytiä. Kahvilan asiakkaiden käytössä on ilmainen langaton WiFi-yhteys. 

Voit varata Cafe Silvan yhteydessä toimivan Haukanpesän saunan yksityistilaisuuksia varten ja saunan takkahuoneen esimerkiksi kokoustilaksi. Takkahuone voidaan varustaa kokouslaitteistolla ja tilaan voidaan järjestää ryhmämenutarjoilu.

Aukioloajat 2021 ja sijainti

Cafe Silva sijaitsee Nuuksion kansallispuistossa Natura Vivan Haukanpesän toimipisteen yhteydessä. Osoitteemme on Haukkalammentie 32, 02820 Espoo.

Toukokuu

Arkisin suljettu

La klo 10 - 18

Su klo 12 - 18

Kesä-, Heinä- ja Elokuu

Arkisin klo 13 - 20

La ja Su klo 10 - 18

Syyskuu

Arkisin suljettu

La klo 10 - 18

Su klo 12 - 18