Go to content

Cafe Silva on viihtyisä kahvila Nuuksion kansallispuistossa. Tule nauttimaan kahvikupponen ja ihaile ainutlaatuisia maisemia! Tervetuloa kahville!

Cafe Silva sijaitsee Natura Vivan Nuuksion toimipisteen, Haukanpesän, tiloissa Nuuksion Haukkalammen rannalla. Cafe Silva tarjoaa kahvia ja teetä, pikkusuolaisia, leivonnaisia ja jäätelöä – nauti virkistävästä kahvihetkestä Cafe Silvan ulkoalueella järven rannalla. Cafe Silva on ainoa kahvila Nuuksion kansallispuiston sisäpuolella. 

Kahvilalta patikoimaan, pyöräilemään tai melomaan

Kun saavut Nuuksioon ulkoilemaan, aloita päiväsi Cafe Silvasta. Kahvilan vierestä tai välittömästä läheisyydestä lähtee neljä merkittyä patikointireittiä sekä yhdyspolku Suomen luontokeskus Haltialle. Vuokraamme Haukanpesällä Fatbike-polkupyöriä sekä avokanootteja, SUP-lautoja ja soutuveneitä vesiaktiviteetteihin. Ja kahville voi toki saapua ihan muutenkin!  

Cafe Silvan ulkopöydät sijaitsevat aivan Haukkalammen rannalla, ja kahvilan edustalla Haukansaaressa sijaitsee lisää kahvilan pöytiä. Kahvilan asiakkaiden käytössä on ilmainen langaton WiFi-yhteys. 

Voit varata Cafe Silvan yhteydessä toimivan Haukanpesän saunan yksityistilaisuuksia varten ja saunan takkahuoneen esimerkiksi kokoustilaksi. Takkahuone voidaan varustaa kokouslaitteistolla ja tilaan voidaan järjestää ryhmämenutarjoilu.

Aukioloajat 2023 ja sijainti

Cafe Silva sijaitsee Nuuksion kansallispuistossa Natura Vivan Haukanpesän toimipisteen yhteydessä. Osoitteemme on Haukkalammentie 32, 02820 Espoo.

Touko-kesäkuu 13.5.-4.6.

Arkisin suljettu
La klo 10 - 18 
Su klo 12 - 17

Kesä-, Heinä- ja Elokuu 5.6.-27.8.

Arkisin klo 13 - 20
La klo 10 - 18
Su klo 10 - 18

Elo-syyskuu 28.8.-17.9.

Arkisin suljettu
La klo 12 - 17
Su klo 12 - 17

*Lumikenkien omatoimivuokraus toimii koko lumisen kauden ajan Haukkalammella.