Siirry sisältöön
Alkaen 175,00 € / 2 h
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Natura Viva Oy info@naturaviva.fi 0102924030 Y-tunnus: 0649766-0 Kauppiaan ehdot

Koe aito saunaelämys Nuuksion kansallispuistossa. Haukanpesän saunalla nautit löylyistä puusaunassa Haukkalammen rannalla. Varaa nyt oma saunavuorosi!

SIJAINTI: Nuuksion kansallispuisto, Haukkalampi

Talvikaudella sauna on varattavissa 5 tunniksi (300 €). Vuorojen aloitusajat ovat tasatunnein klo 13 - 18 välillä. Me lämmitämme saunan valmiiksi, eli aikaa ei tarvitse varata lämmitykseen. Sauna tulee varata ja maksaa 4 vrk ennen saunomisajankohtaa. Mikäli toiveenasi on päästä saunomaan nopeammalla aikataululla, laita meille sähköpostia info@naturaviva.fi

Kesäkaudella  toukokuun alusta elokuun loppuun voit varata myös kahden tunnin (175 €) saunavuoron samoilla aloitusajoilla.

Saunaan mahtuu kerrallaan kuusi henkilöä löylyihin. Takkahuoneessa on iso pöytä sekä tuolit 12 hengelle. Takkahuoneesta löytyy iso screeni, eli se sopii hyvin kokoustilaksi. Kesäkaudella on saunomisen yhteydessä mahdollisuus myös uida Haukkalammessa. Talvikaudella uintimahdollisuutta ei valitettavasti ole.

Sauna sijaitsee vilkkaalla paikalla Nuuksion Haukkalammella. Suositut ulkoilureitit kulkevat saunan edestä. Kannattaa siis varautua siihen, että saunan edessä on liikennettä. Terassilla ja uimassa täytyy aina pitää uima-asu päällä.