Siirry sisältöön
790,00 €
790,00 € / 6 vrk
Hinta sisältää 1 henkilön. Tämän yli menevät:
  • Osallistuja790,00 €

Kauppias

Natura Viva Oy info@naturaviva.fi 0102924030 Y-tunnus: 0649766-0 Kauppiaan ehdot

Inarijärvi on yksi hienoimmista melontakohteista Suomessa. Lähde nyt opastetulle melontaretkelle kanssamme aitoon Lapin erämaahan!

Natura Vivan syksyinen melontaretki sijoittuu Inarijärvelle, tarkemmin itäisessä Lapissa sijaitsevaan Vätsärin erämaahan. Inarinjärven pohjoisosat kuuluvat Vätsäriin, joka ulottuu Norjan rajalle asti. 

Inarijärvi on vaativa melontakohde ja retki vaatii hyvät melontataidot. Järven vesi on kesälläkin kylmää, tuulet saattavat olla voimakkaita ja ympäristö on karu. Lapin maisemat ovat tietenkin uskomattoman upeat. Inarinjärven sadat saaret antavat suojaa tuulilta, mutta retki on silti vaativa.

Inarinjärveltä tehdään kierros Suolisvuonon pohjukasta Suolisjärvelle, josta matka jatkuu Kyyneljärvelle. Kyyneljärven eteläpäästä palaamme takaisin Kyynelvuonoon Inarijärvellä. Tällä osuudella kannamme tai uitamme kaluston vesistöstä toiseen. 

Yövymme teltoissa ja nautimme jo syyskuun pimenevistä illoista leirissä. Syyskuussa on myös erinomainen mahdollisuus nähdä revontulia, jos sää on kirkas. 

Paikka: Inarijärvi ja Vätsärin erämaa. Retki alkaa Sevettijärventien varrelta Nitsijärven veneenlaskupaikalta. 

Osallistujamäärä: 8 henkeä.

Aikataulu: sunnuntai 12.9.2021 klo 12 – lauantai 18.9.2021 klo 15.

Ohjaaja: Natura Vivan oppaat

Retken vaativuus: Osallistuminen retkelle vaatii suoritetun EPP2-tason taitokokeen sekä kokemusta retkeilystä ja teltassa yöpymisestä. Retkellä melotaan 15–25 kilometriä päivässä. Tarkka reitti päätetään retken aikana, ja reitti tarkentuu valitsevien sääolosuhteiden mukaan. 

Hintaan sisältyy: Opastus, reittisuunnitelu, yleiset turvavarusteet. 

Hintaan ei sisälly: Kajakki, melontavarusteet, ruoka, ruoanvalmistusvälineet, majoittumisvälineet. Mikäli haluat vuokrata retken ajaksi kajakin, melontavarusteet, keittimet ja majoitusvälineet, mainitse asiasta tilauksen lisätietokentässä tai laita viestiä: info@naturaviva.fi

Muuta: Ilmoittautuneille toimitetaan yksityiskohtaiset ohjeet varusteista.