Siirry sisältöön

Ulkoiluaktiviteetteja Etelä-Suomessa etsivän kannattaa suunnata Fiskars Villageen. Nappaa Natura Vivalta vuokravälineet ja lähde ulkoilemaan!

Varauskalenteri on avattu!

Fiskarsin seudulla on paljon ulkoilumahdollisuuksia, patikkaretkistä melontaretkiin ja pyöräreitteihin. Tutustu Natura Vivan vuokravälinevalikoimaan Fiskars Villagessa ja lähde ulkoiluaktiviteettien pariin tässä Etelä-Suomen mainiossa vierailukohteessa. 

Koottavia kajakkeja vuokralla

Natura Viva tuo nyt Fiskars Villagen vuokravälinevalikoimaan Oru Kayakin, koottavan kajakin. Oru Kayak on valmistettu OruPlast-muovista ja kajakki varastoidaan taitettuna kolmeen osaan. Taitettuna se vie tilaa vain pienen matkalaukun verran ja kulkee näppärästi mukana vaikka auton takakontissa. Sen kokoaminen ja pakkaaminen kestää vain muutaman minuutin. 

Kestävyydestä ja vakaudesta ei silti ole tingitty. Jokainen Oru-tuoteperheen viidestä kajakista on tukeva melottava ja kajakeilla pärjää mainiosti Fiskarsin järvillä.

SUP-lautoja Fiskars Villagessa

Natura Vivan kautta voit vuokrata myös SUP-lautoja Fiskars Villagessa. Suppailu on trendikästä ja huippuhauskaa. Seisot SUP-laudalla ja melot hiljaa eteenpäin, aurinko paistaa ja linnut laulavat. Mikä voisi olla rentouttavampaa? Suppailu soveltuu erittäin hienosti Fiskarsin alueen rauhallisille ja kirkasvetisille metsajärville. 

Packraft-kajakki mukaan vaellukselle

Fiskars Village sijaitsee eteläisessä Suomessa kauniin luonnon keskellä. Täällä maisemaa halkovat monet pienet järvet ja lammet, siellä täällä virtaa jokia, joista Fiskarsinjoki kulkee Fiskars Villagen ohi. Tämä on oivaa Packraft-maastoa, ja Packraft-vaellus onkin mainio ulkoiluaktiviteetti Etelä-Suomessa.

Packraft on puhallettava kanootti, joka tyhjänä painaa vain muutaman kilon ja vie rinkasta tilaa saman verran kuin kahden hengen teltta. Täyteen puhallettuna (ja tämä kestää muuten vain muutaman minuutin!) Packraft kantaa vakaasti melojan ja hänen varusteensa. Natura Vivan vuokravälinevalikoimassa on sekä yhden hengen että kahden hengen Packrafteja. Lähde metsävaellukselle Packraft mukanasi ja voit näin yhdistää patikoinnin kanoottiretkeen. Packraftin avulla ylität myös vaivattomasti eteen tulevat vesistöt.

Vuokraa maastopyörä Fiskars Village Trail Centeristä

Lue lisää Fiskars Village Trail Centeristä, alueen maastopyöräilykeskuksesta.