Siirry sisältöön
Tutustu melontaan Kaisaniemessä!
[]
39,00 €
39,00 € / 2 h
Hinta sisältää 1 henkilön. Tämän yli menevät:
  • Normaalihinta39,00 €

Opastetulla retkellä tutustut kajakkimelontaan Kaisaniemessä - Helsingin edustan kauniissa maisemissa!

Tällä aloittelijoille tarkoitetulla retkellä pääset kokeilemaan merimelontaa opastetusti ja turvallisesti. Pidämme rennon melontatahdin ja välillä taukoilemme nauttien kauniista meriluonnosta. Retkellä melomme peruskajakeilla, jotka ovat vakaita ja helposti ohjattavissa. Ennen lähtöä tutustumme lajiin, varusteisiin sekä perustekniikkaan. 

Kaisaniemen Melontapiste sijaitsee aivan Töölönlahden kupeessa ja on upea paikka melontaan. Lähellä sijaitsevat Mustikkamaa, Tervasaari sekä Korkeasaari ovat vain muutaman melanvedon päässä. Opas valitsee reitin osallistujien sekä vallitsevien olosuhteiden mukaan.

Melontaretki on loistava tapa aloittaa kesäinen viikonloppu Helsingissä!

Jos melontaretki inspiroi sinua melomaan useamminkin, kannattaa tutustua kausikortteihimme. Hyvitämme tämän retken osallistujille 32€ Natura Vivan kausikortista.

Mitä mukaan?

Retkellä pääset melomaan helpolla peruskajakilla ja saat meiltä kaikki tarvittavat melontavarusteet. Mukaan kannattaa ottaa säänmukaiset varusteet ja juomapullo. Meloa voit myös ilman kenkiä, joten sinun ei tarvitse miettiä erillisiä jalkineita retkelle. 

Lisätietoja:

  • Sijainti: Kaisaniemen Melontapiste - Kaisaniemenranta 12, 00170 Helsinki

  • Aika: Klo 18.00-20.00. Oppaanne tapaa ryhmän 15 minuuttia ennen retken alkua. 

  • Osallistujamäärä: Enintään 7 henkilöä

  • Opastus: Natura Vivan ammattioppaat

  • Retken vaativuus: Retkelle osallistuminen ei vaadi aikaisempaa melontakokemusta. Käytettävät kajakit ovat tukevia ja helppoja, joten voit meloa rennoin mielin!

  • Tutustu kausikortteihin!