bg
Alkaen 75,00 € / vrk

Oravankolo on vuonna 1946 rakennettu, saunallinen eräkämppä Nuuksion kansallispuistossa Ruuhilammen rannassa. Kämpälle pääsee helposti patikkareittejä pitkin.

Oravankolo rakennettiin alunperin kesämökiksi vuonna 1946. Tänä päivänä Oravankolo on yksi suosituimmista Nuuksion kansallispuiston aidoista eräkämpistä. Kämppä sijaitsee kauniin Ruuhilammen rannassa kansallispuiston läntisessä osassa ja sinne pääsee vaivattomasti patikka- ja maastopyöräreittejä myöten.

Muutoksia 1.1.2019 alkaen. Osallistu kehittämiseen!

Oravankolo siirtyy 1.1.2019 alkaen Natura Viva Oy:n hallintaan, ja tässä yhteydessä kämppään liittyvät käytännöt muuttuvat.

HUOM! Oravankololla ja Tikankololla tehdään Tammikuun ajan perusparannustöitä eivätkä kohteet ole tuolloin varattavissa.

Varausten hallinta:

Varausten hallinnasta 1.1.2019 eteenpäin vastaa Repovalkea Oy Tervarumpu-konseptillaan. Varaustiedustelut ja muut majoittumiseen liittyvät kyselyt suoraan osoitteeseen info@tervarumpu.fi tai puhelinnumeroon 0400 718 248.

Kohteen huolto ja ylläpito:

Kohteen huollosta ja ylläpidosta 1.1.2019 eteenpäin vastaa Natura Viva Oy. 

Kehittäminen:

Oravankoloa uudistetaan jatkossa merkittävästi. Kehittämisestä vastaavat Natura Viva Oy ja Repovalkea Oy yhdessä Metsähallituksen kanssa.

Mikäli sinulla on ideoita tai ajatuksia Oravankolosta tai Tikankolosta ja niiden kehittämisestä, vastaa muutamaan kysymykseen. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kesken arvomme kaksi majoituslahjakorttia.

Kämpän tyyppi ja piha:

Oravankolo on aito eräkämppä, joka jakaantuu varsinaiseen kämppään ja erilliseen saunarakennukseen. Rakennusten takamaastosta löytyvät myös puuvaja, varasto ja kuivakäymälä.

Kämppä on käytössä ympäri vuoden ja soveltuu maksimissaan 6 henkilölle. Tätä henkilömäärä ei ole mahdollista ylittää.

Ryhmien kannattaa tutustua Tikankoloon, jonka rakenteet ja ympäristö mahdollistavat palvelujen tuottamisen ryhmille.

Sijainti

Kämppä sijaitsee Nuuksion kansallipuiston läntisessä osassa Ruuhilammen rannalla. Matkaa lähimmältä pysäköintialueelta kertyy noin 4 kilometriä. Saman verran patikkaa tulee kansallispuiston Valklammentien pysäköintialueelta. Natura Vivan Haukanpesän toimipiste ja sen vieressä oleva pysäköintialue kansallispuiston keskellä on noin viiden kilometrin etenemisen päässä. Suomen luontokeskus Haltiasta etäisyyttä tulee patikka- ja maastopyöräreittejä myöten noin 10 kilometriä. 

Varustelu

HUOM! Oravankolo uudistuu laajalti 1.1.2019 mennessä. Kämpän uusi varustelu julkaistaan loppuvuodesta 2018.

Huom! Kynttilät, WC-paperit tai liinavaatteet eivät kuulu palveluvarustukseen. Kämpällä ei ole sähköjä.

Muista aina ottaa mukaan: Tuikkuja, WC-paperia, taskulamppu, tulitikkuja ja makuupussi/oma liinavaatteet.

Kämpän varaaminen ja käyttö

Kämppä on vuokralaisen käytössä tulopäivän klo 13:sta lähtöpäivän klo 11:sta. Vuokralainen saa mennä kämpälle vasta varausajan alkaessa.

Avaimet

Avaimet sijaitsevat älyavainlaatikossa kämpällä. Vuokraajalle toimitetaan kohteen avainlaatikkoon henkilökohtainen, varauksen ajan voimassa oleva PIN-koodi etukäteen hyvissä ajoin ennen varauksen alkua.

Siisteys, loppusiivous ja roskat

Vuokralainen on vastuussa vuokrakohteen, sen pihapiirin sekä siihen liitettyjen palvelujen siisteydestä. Kämpän täytyy olla siivottu huolellisesti käytön jälkeen siten, että seuraavalla tulijalla on mielyttävää saapua Nuuksion kansallispuistoon nauttimaan.

Oravankololla noudatetaan roskatonta retkeilyä. Biojätteen voi laittaa kuivakäymälään kuivikkeen seassa ja poltettavat roskat (EI alumiinivuorattuja tai metallia sisältäviä materiaaleja) voi polttaa saunan uunissa tai kämpän kamiinassa. Poltettavia roskia ei kuitenkaan saa jättää seuraavalle saapujalle "sytykkeiksi". Kaikki muu jäte on kuljetettava pois. Kämpälle ei saa myöskään jättää mitään ruoka-aineita.

Lemmikkieläimet

Siistit koirat ovat sallittuja Oravankololla. Omistajan on huolehdittava siitä, että vuoteet on suojattu asianmukaisesti. Lähtiessä siivoukseen ja mattojen puisteluun on kiinnitettävä erityistä huomiota, jotta karvat saadaan mahdollisimman hyvin pois.

Mikäli koira käy tarpeillaan pihapiirissä, on ne ehdottomasti korjattava pois ja vietävä käymälän taakse metsään kompostoitumaan. 

Ilmoita varausta tehdessäsi lisätietoihin koiran rotu ja koko. Muista myös tarkistaa ehtojen lemmikkieläimiä koskeva osa ennen varausta.

Ehdot

Kämpän varajaa on täysimääräisesti vastuussa koko kämpästä sekä myös kavereistaan. Tutustu ehtoihin ennen varaustasi: Ehdot.

Ps. Jos Oravankolo oli jo varattu, kannattaa vilkaista myös Tikankolo.

Perustiedot

Kohde0Ruuhilammentie 69,03220 Tervalampi
Lomakohteen tyyppi:Kämppä
Asuinpinta-ala:30 m²
Vuoteiden määrä:6
Rakentamisvuosi:1946

Ominaisuudet

Astiastot:6
Ranta:lampi
Rannan kuvaus:Karu luonnonranta

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Takaisin ylös / Back to top