Siirry sisältöön
Vuosaaren melontakeskus

Natura Vivan melontakeskus Helsingin Vuosaaressa palvelee kaikkia melonnasta kiinnostuneita

Natura Vivan melontakeskus Helsingin Vuosaaressa on jokaisen melonnan ystävän ykkösvierailukohde keskellä kaunista ja merellistä Helsinkiä. Melontakeskus on avoinna toukokuun alusta syyskuun loppuun.

Vuokraa kajakki, SUP-lauta, soutuvene tai Fatbike, saavu myös kahville!

Vuosaaren Melontakeskuksen aukioloajat 2024

Osta Natura Vivan kausikortti ja pääset melomaan omatoimisesti jo toukokuussa. Ulkoilijan kausikortilla voit meloa, sup-lautailla, pyöräillä, soudella ja lumikenkäillä niin paljon kuin haluat.

Touko-kesäkuu 18.5.-2.6.

Arkisin suljettu*
La klo 10-18
Su klo 12–17

*järjestämme melonnan alkeiskursseja sekä retkiä. Kausikorttilaiset pääsevät melomaan ja pyöräilemään omatoimisesti. Maastopyörien omatoimivuokraus palvelee.

Kesä- ja heinäkuu 3.6.-11.8.

Arkisin klo 14–21
La klo 10 - 21
Su klo 10 - 18

Elo-syyskuu 12.8.-1.9.

Arkisin klo 14–20
La klo 10 - 20
Su klo 10 - 18

Syyskuu 2.9.-15.9.

Arkisin suljettu*
La klo 12–17
Su klo 12–17

*järjestämme melonnan alkeiskursseja sekä retkiä. Kausikorttilaiset pääsevät melomaan ja pyöräilemään omatoimisesti. Maastopyörien omatoimivuokraus palvelee.

Sijainti ja saapuminen

  • Vuosaaren Melontakeskus - Harbonkatu 13, 00980 Helsinki

  • Melontakeskus on saavutettavissa julkisen liikenteen avulla www.hsl.fi

  • Melontakeskuksen edustalla useita parkkipaikkoja - arkisin 4h rajoitus

UUTTA! Jäätelökahvila Paja Kallahti avautui toukokuussa 2024. Signature -jäätelöillään mainetta niittänyt kahvila-ravintola kutsuu herkuttelijoita nauttimaan irtojäätelöistä, suolaisista ja makeista herkuista ja janon sammuttavista virvokkeista Itä-Helsingin kauneimmissa maisemissa.

Tarjolla on Pajan omia lähituotettuja artesaanijäätelöitä, vastajauhettua kahvia, holittomia ja holillisia virvokkeita sekä nälkäisen merenkävijänkin tyytyväiseksi tekeviä ruokia. Pajan salaisella reseptillä valmistetut muurinpohjaletut hillolla ja kermavaahdolla saattavat viedä kielen mennessään.

Sisätiloissa on noin 20 asiakaspaikkaa ja 30 paikkaisella merenrantaterassilla, voit nauttia herkuista, merestä ja auringosta.

Lisätiedot ja kahvilan aukioloajat