Siirry sisältöön

Natura Vivan SUP-lautavuokraus Helsingissä, Espoossa ja Teijossa palvelee kaikkia suppaajia kesäkaudella - Tervetuloa suppailemaan

Vuokraa Natura Vivalta SUP-lauta ja lähde kokeilemaan tätä mukavaa ja suosittua kesälajia. Suppailu on helppoa ja nopeasti omaksuttavaa, se virkistää kehoa ja rentouttaa mieltä!

Jos haluat suppailla useamman kerran ja useammassa kohteessa kesän aikana, kannattaa hankkia Natura Vivan kausikortti. Kausikorttilaisena suppailet rajattomasti koko kesäkauden.

Suppailemaan Vuosaareen, Nuuksioon tai Teijon kansallispuistoon

Natura Vivan SUP-lautavuokraus Helsingissä sijaitsee Vuosaaren melontakeskuksella, Espoossa Nuuksion Haukanlammella ja Teijon kansallispuistossa Matildanjärven rannalla. Kaikkien toimipisteiden vesistöt soveltuvat erinomaisesti suppailuun: Vuosaaressa voit supata Isolla Kallahdella, tunnelmallisella merenlahdella, ja Nuuksiossa suppailet Haukkalammella, rauhallisella metsäjärvellä keskellä Nuuksion kansallispuistoa. Matildanjärvi Teijon kansallispuistossa on hieno kohde suppailuun, paljon saaria, suojaisia reittejä ja taukopaikkoja. Jokaisen toimipisteen tunnelma on omalla tavallaan ainutlaatuinen. Nuuksiossa suppailu on tyynien vesien ansiosta helppoa ja leppoisaa, ja tuulettomalla säällä myös merellinen Vuosaari on loistava suppailukohde. Matildanjärvellä vietät mukavasti pidemmänkin ajan suppaillen ja luonnosta nauttien.

SUP-lautojen vuokrausajat alkavat yhdestä tunnista ja myös yön yli kestävät vuokrat ovat mahdollisia. SUP-laudan vuokraukseen sisältyvät mela, karkuremmi ja melontaliivit. Tarjoamme SUP-lautoja kahdessa eri koossa.