Siirry sisältöön

Uusi kotimaisten matkailupalveluiden markkinointi- ja myyntiyhtiö Bookingpoint Oy perustetaan syksyllä 2022

Luontomatkailupalveluja tarjoava Natura Viva Oy ja digitaalisen matkailumarkkinoinnin ja myynnin palveluja tuottava FlowHouse Oy tiivistävät merkittävästi yhteistyötään. Yhtiöt valmistelevat toimintamallia kotimaiselle matkailutoimialalle, jonka tavoitteena on tuottaa ratkaisuja kotimaisten matkailuyritysten tuottamien matkailupalveluiden digitaaliseen myyntiin. Yhtiöt perustavat yhdessä uuden markkinointi- ja myyntiyhtiön, Bookingpoint Oy:n, joka keskittyy kotimaisten matkailuelämysten digitaaliseen markkinointiin ja myyntiin sekä tuotekehitykseen Bookingpoint.fi – verkkokauppa-alustalla.

Uuden markkinointi- ja myyntiyhtiön perustaminen ja toiminnan käynnistyminen tapahtuu syksyn 2022 aikana. Perustettavan yhtiön ydinarvo rakentuu kotimaisten matkailuyritysten kestävän ja kannattavan myynnin ratkaisujen toteuttamiseen. Lähtökohtana on matkailuyritysten mahdollisuus tarjota palveluitaan suoraan asiakkaille sekä tarjota kotimainen vaihtoehto kansainvälisille myyntikanaville.

- Matkailuyritysten digitaalisen myynnin tuloksekas onnistuminen on monien osien summa. Bookingpointin kautta voimme tarjota kotimaiselle matkailuyritykselle ratkaisun matkailutuotteiden digitaaliseen myyntiin, jossa markkinointi sekä tuotteiden muotoilu myyntikanavaan on nivottu tiiviiksi osaksi kokonaisratkaisua. Tästä mahdollisuudesta toimia yhdessä kotimaisen matkailuelinkeinon hyväksi olemme erityisen innoissamme, FlowHousen Jouni Kärkkkäinen muotoilee. Lue lisää FlowHousen blogista!

Teemme kotimaiset matkailupalvelut kattavasti löydettäväksi ja digitaalisesti ostettaviksi. Annamme kuluttajille ideoita ja vaihtoehtoja vapaa-aikaan sekä inspiraatiota lomalle kotimaassa 365 päivää vuodessa. Mukana olevat matkailuyritykset ovat osa yhteisöä, jossa voi matalalla kynnyksellä vaihtaa tietoa ja ajatuksia sekä yhdessä kouluttautua.

- On hienoa, että saamme lähteä yhdessä FlowHouse Oy:n osaavan tiimin kanssa viemään Bookingpointia seuraavalle tasolle. Meillä on yli 15 vuoden kokemus käytännön tekemisestä matkailualalla. Nyt kun saamme mukaan todella kovaa myynnin ja markkinoinnin osaamista, niin kaikki menestyksen edellytykset ovat olemassa. Toivomme, että mahdollisimman moni kumppani lähtee mukaan tekemään tästä vielä merkittävämmän kokonaisuuden, josta kaikki hyötyvät, Natura Vivan Jesse Marttila pohdiskelee.

Yhtiöillä on merkittävää osaamispääomaa kotimaisen matkailun, matkailuyritysten sekä matkakohteiden digitaalisen markkinoinnin ja myynnin tuloksekkaasta kehittämisestä. Tämä osaaminen ja kyvykkyys yhdistetään kotimaisten matkailuyritysten sekä matkakohteiden käyttöön.