Siirry sisältöön

Yrityksellesi paras tyhy-päivä tapahtuu ulkoilmassa. Natura Viva järjestää yritystapahtumia ympäri Etelä-Suomea. Varaa unohtumaton luontoelämys ryhmällesi. Ulkona on hyvä olla!

Järjestä yrityksesi tapahtuma Natura Vivan kanssa: me hoidamme tapahtumaasi ulkoiluaktiviteetit ja suunnittelemme mieleenpainuvimmat ulkoiluaktiviteetit Etelä-Suomen toimipisteissämme. Anna tapahtumasi järjestelyt kokonaisuudessaan Natura Vivan hoidettavaksi tai ideoidaan yhdessä yrityksellesi paras tapahtuma. Natura Viva tarjoaa esimerkiksi yrityksen tapahtuma-, ideointi- tai tykypäivään sopivia tiloja ja ohjelmasisältöpalveluja.

Natura Vivalla on asiantunteva ote tapahtumasisältöihin ja kokemusta siitä, miten onnistuneet yritystapahtumat järjestetään. Luonnossa toteutettavat aktiviteetit sopivat hyvin yrityksen työyhteisön hyvinvoinnin edistämiseen!

Vuosaari, Helsinki

Vuosaaren melontakeskus tarjoaa upeat puitteet yritystapahtumallesi Helsingissä. Melonta on oiva tapa unohtaa arjen kiireet ja nostattaa tiimihenkeä. Järjestämme vuosittain satoja melontatilaisuuksia yrityksille ja ryhmille. Melontakeskuksemme sijaitsee pääkaupungin parhaiden melontavesien äärellä, ja kokeneet oppaamme huolehtivat ryhmäsi turvallisuudesta ja viihtyvyydestä. Tilaisuudet sopivat hyvin myös vasta-alkajille.

Kajakkimelonnan lisäksi ohjelmassa on myös SUP-lautailua, Fatbike-retkiä, luontoretkiä ja paljon muuta. Kaikkia aktiviteettejamme voidaan myös yhdistää keskenään ja näin voimme tarjota mielenkiintoista tekemistä myös isommille ryhmille.

Nuuksio, Espoo

Nuuksion kansallispuistossa sijaitsevalla Haukanpesän toimipisteellämme voimme räätälöidä yrityksesi tarpeisiin erinomaisesti soveltuvan tapahtumapäivän. Yhdistä esimerkiksi rauhallinen kanootti- tai SUP-retki Haukkalammelle vauhdikkaaseen pyörälenkkiin Fatbike-pyörillä. Natura Vivan eräoppaat huolehtivat myös Nuuksiossa yritystapahtumasi osallistujien viihtyvyydestä ja turvallisuudesta.

Teijon kansallispuisto, Salo

Teijon kansallispuisto tarjoaa upeat puitteet yritys - ja ryhmätapahtumille. Suojaisella Matildanjärvellä voidaan järjestää vesiaktiviteetteja kuten kajakkimelontaa, suppaillua tai vapaamuotoista soutelua. Kansallispuiston monipuoliset polut tarjoavat upeita reittejä fatbike-pyöräilyyn. Tapahtuma voidaan täydentää maittavalla eräruokailulla Vicksbäckinlahden kodalla ja Matildanjärven rantasaunalla.

Matinkylä, Espoo

Uusi Matinkylän melontapisteemme tarjoaa upeat mahdollisuudet vesiaktiviteetteihin! Melontaretki Espoon saaristoluonnossa kajakilla tai SUP-laudalla on hieno kokemus, jonka muistaa pitkään. Herkulliset eväät voidaan nauttia reitin varrella saaristomaisemissa tai ryhmällesi voidaan varata ruokailu esimerkiksi Nokkalan majakalta.

Tapahtumia myös muualla

Halutessasi tapahtuma voidaan järjestää myös muissa uniikeissa kohteissamme. Melontaretkelle lähtöpaikkoina toimivat loistavasti Kivinokan, Suvisaariston, Matinkylän ja Mustasaaren melontapisteemme. Fatbike-retkelle Luukin ulkoilualueen upeisiin maastoihin matkaan pääsee. kätevästi Hotelli Korpilammen Fatbike-pisteeltämme. Voit myös pyytää meiltä tarjouksen retken järjestämisestä toivomassasi kohteessa.

Kokous-, ruokailu- ja saunatiloja

Jos tarvitset yrityksellesi toimivia kokoustiloja, Natura Viva tarjoaa Cafe Monamin Beach housea Vuosaaren melontakeskuksella ja Rastilan kartanoa. Nuuksiossa Haukanpesän saunan takkahuonetilaa, jotka voidaan varustaa kokoustarpeistolla. Kaikkiin tiloihin on saatavilla catering.