Siirry sisältöön

Etelä-Suomen johtaviin luontomatkailuyrityksiin kuuluvan Natura Vivan perustama ja ylläpitämä Bookingpoint on Suomen kuntien ja yritysten saumattoman yhteistyön tulos. Se on perustettu tukemaan alueen matkailutoimialaa ja tarjoamaan asiakkaille järkevä tapa löytää ja varata lomansa kohokohdat yhdestä paikasta. 

YHTEISTYÖSSÄ ON VOIMAA

Bookingpoint syntyi tarpeesta yhdistää Etelä-Suomen kunnat ja matkailuyritysten tuotteet samalle varausalustalle asiakkaille helposti löydettäväksi ja varattavaksi kokonaisuudeksi. Matkailun pikkuhiljaa käynnistyessä on myös tärkeää varmistaa, että riittävän suuri osa kasvavista kotimaisista ja kansainvälisistä asiakasvirroista suuntautuu Etelä-Suomeen käyttämään alueen palveluja samalla edesauttaen alan elpymistä hankalien aikojen jälkeen.

Me Natura Vivalla olemme aina uskoneet vahvasti yritysten välisen yhteistyön mukanaan tuomiin synergiaetuihin. 

Oman digiloikkamme otimme jo vuosia sitten ja siksi meille oli luontevaa ottaa vetovastuu Bookingpointista keväällä 2021. 

Bookingpoint avautui 7.6.2021 ja mukana on yli 50 yritystä ja 350 tuotetta. Bookingpoint on jo lanseerausvaiheessa maamme kattavin kotimaan matkailupalveluiden varausalusta. 

TUE KOTIMAISTA, VARAA BOOKINGPOINTISTA!

Kun teet varauksen Bookingpointista, niin tuet suoraan suomalaisia matkailuyrityksiä etkä kansainvälisiä suurkonserneja. Bookingpoint on kuntien ja yritysten saumattoman yhteistyön tulos ja sinä asiakkaana pääset hyötymään siitä kattavan tuotevalikoiman ja upeiden lomanviettomahdollisuuksien muodossa. 

Buukkaamisen pointtina on lomasta nauttiminen ja samalla kotimaisen työn tukeminen.  

Mikäli et löydä haluamaasi tuotetta tai palvelua Natura Vivan omasta valikoimasta, saatat hyvinkin löytää sen Bookingpointista!

Tutustu Bookingpointiin!