Siirry sisältöön

Natura Viva on vastuullinen valinta!

Natura Viva on aina tarjonnut palveluita luonnossa. On meille erittäin tärkeää, että myös tulevilla sukupolvilla olisi samanlainen mahdollisuus rauhoittua, oppia ja nauttia uusista kokemuksista luonnossa. Voit luottaa, että ostamasi Natura Vivan palvelu on tuotettu vastuullisesti.

Vastuullisuus on arjen tekoja, mutta myös jatkuvaa kehittämistä

Meidän kanssamme liikut luonnossa ainoastaan lihasvoimalla - meloen, suppaillen ja pyöräillen. Kerromme mielellämme toiminta-alueidemme luonnosta sekä lähellä olevista rauhoitusalueista. Suunnittelemme melonta- ja pyöräilyreittimme olemassaolevien reittien pohjalta ja kansallispuistoissa yhteistyössä Metsähallituksen kanssa. Palveluidemme avulla voit viettää vastuullisen kesäloman lähimatkailun ja ulkoilun parissa. Kausikortti-konseptimme avulla ulkoiluvälineemme ovat yhteiskäytössä ja tarjolla on toimiva vaihtoehto ulkoiluvälineiden omistamiselle.

Kierrätämme jätteemme, seuraamme veden- ja sähkönkulutustamme. Huomioidemme pohjalta teemme muutoksia, jotka parantavat energiatehokkuuttamme ja vähentävät tarpeetonta vedenkulutusta. Kaikki tarjoamamme majoitukset on sertifioitu vastuulliksi Green Key -sertifikaatin avulla. Olemme toiminnallamme ansainneet Sustainable Travel Finland -merkin. Merkki myönnetään matkailualan yrityksille, jotka huomioivat vastuullisuuden omassa liiketoiminnassaan ja ovat sitoutuneet kestävään kehitykseen myös tulevaisuudessa.

Mitä sinä voit tehdä?

Uskomme, että palveluidemme parissa viihtyvillä on mahdollisuus kehittää omaa luontosuhdetaan. Luonto antaa meille aikaa rauhoittua ja voimavaroja arkeen. Toivommekin, että asiakkaamme käyttäytyvät vastuullisesti niin palveluidemme parissa kuin muutenkin. Huomioi luonnossa liikkuessasi aina alueen muut käyttäjät, rauhoitusalueet ja eläimet. Ethän jätä roskia luontoon ja suosithan mahdollisuuksien mukaan liikkumista julkisilla kulkuvälineillä.