Siirry sisältöön

Natura Vivan Vuosaaren melontakeskus tarjoaa kajakin vuokrausta Helsingissä

Tule käymään tai tutustu tarjontaamme verkkosivuillamme. Melonta on erikoisalaamme!

Tarjoamme Vuosaaren melontakeskuksella vuokralle sekä yksikkö- että kaksikkokajakkeja. Valikoimaamme kuuluvat myös isommilla tavaratiloilla varustetut retkikajakit pidempiä melontaretkiä varten sekä merikajakit kokeneemmille melojille. Natura Vivan Vuosaaren melontakeskukselta saat vuokrattua myös SUP-lautoja miellyttäviin suppailuhetkiin, Fatbike-polkupyöriä vauhdikkaisiin pyöräretkiin sekä soutuveneen mukavia veneretkiä varten.

Kajakkeja voi vuokrata kahdesta tunnista alkaen, myös pidemmille melontaretkille ja yön yli kestäville retkille. Vuokraa itsellesi sopivin kajakki haluamaksesi ajaksi ja lähde melontaretkelle Itä-Helsingin saaristoon. Vuosaaren melontakeskus on erinomainen paikka vuokrata kajakki Helsingissä. Voit tutustua tarkemmin Itä-Helsingin melontareittihin täällä. Vuosaaren saaristossa on paljon kaikkille avoimia virkistyssaaria. Ulkoilusaariin voit tutustua täällä.

Aukioloajat 2021

Kausikortilla pääset harrastamaan omatoimisesti koko sesongin.

Kanoottien ja SUP-lautojen, kajakkien ja soutuveneen vuokraus on avoinna. 

Fatbike-pyörien yksittäisvaraukset otamme vastaan tällä hetkellä sähköpostitse.

Ulkoilijan tai fatbike-lajikausikortin ostamalla voit pyöräillä niin paljon kuin haluat

Kesä- ja heinäkuu:

Ma - Pe klo 14–21

La klo 10 - 21

Su klo 10 - 18

Elokuu:

Ma - Pe klo 14–20

La klo 10 - 20

Su klo 10 - 18

Syyskuu:

Arkisin suljettu, vuokraukset kausikortilla.

La ja Su klo 10–18

Varaukset

Voit varata haluamasi tuotteen varauskalenteristamme aukioloajoillemme. Ostoskoriin voit lisätä useampia tuotteita ja varauksen voit maksaa suoraan verkkokaupassa. Välinevarauksia on mahdollista tehdä ainoastaan maksamalla varaus etukäteen.

Vuokraamoon voi tulla myös paikan päälle ilman ennakkovarausta, mutta kaikkina aikoina ei välineitä ole vapaana. Jos siis haluat varmasti melomaan, niin kannattaa ehdottomasti varata vuokraväline etukäteen. Jokaisen vuokravälineen omalta sivulta näet kyseisen välineen saatavuuden valitsemalla päivän ja kellonajan.

Yli vuorokauden varaukset voit tehdä ottamalla yhteyttä: info@naturaviva.fi tai puh. 010 292 4030. 

Sarjakortit ja kausikortit

Sopivalla kortilla pääset melomaan ja ulkoilemaan edullisesti. Lajikausikortilla voit valita oman lajisi - kajakki, SUP-lautailu tai Fatbike. Ulkoilijan kausikortilla käytössäsi on kaikkien lajien vuokravälineet.

Nyt voit ostaa tämän kauden lopun sekä koko ensi kauden edulliseen pakettihintaan.