bg
Siirry sisältöön

Lähde eväsretkelle Nuuksion kansallispuistoon ja pysähdy Holma-Saarijärven tulentekopaikoilla. Eväät saat Natura Vivan Haukanpesältä.

Holma-Saarijärven tulipaikat sijaitsevat Holma-Saarijärven, kirkasvetisen metsäjärven tuntumassa. Tämä useimmiten tyyni vesistö on hieno vaelluksen kohde, myös erinomainen uimapaikka. Haukanpesältä lähtevä Korpinkierros-patikkareitti kulkee Holma-Saarijärven länsi- ja pohjoispuolitse.  

Taukopaikalla on kaksi tulentekopaikkaa, toinen järven keskellä sijaitsevassa saaressa ja toinen länsirannalla. Molemmat soveltuvat mainiosti eväsretken kohteiksi. Holma-Saarijärven ympäri kulkee myös merkitsemätön polku, jota pitkin pääsee saarelle johtavalle sillalle. Patikkamatkaa Haukanpesältä Holma-Saarijärven läntiselle tulipaikalle kertyy noin kaksi kilometriä, ja jos poikkeaa Korpinkierrokselta ennen järveä sen eteläpuolelle, myös saaren tulentekopaikalle on noin kahden kilometrin matka. 

Lisäksi Holma-Saarijärvellä on laavu saareen johtavan sillan kupeessa, ulkokäymälä sekä telttapaikkoja molempien tulentekopaikkojen liepeillä. 

 

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top