Siirry sisältöön
Caravan-paikka Teijon kansallispuistossa
[]
Teijo - Caravan-paikka 1
Teijo - Caravan-paikka 2
Teijo - Caravan-paikka 4
Teijo - Caravan-paikka 5
Teijo - Caravan-paikka 6
Teijo - Caravan-paikka 7
Teijo - Caravan-paikka 8
Teijo - Caravan-paikka 9
Teijo - Caravan-paikka 10
Teijo - Caravan-paikka 11
Teijo - Caravan-paikka 12
Teijo - Caravan-paikka 14
Teijo - Caravan-paikka 16
Teijo - Caravan-paikka 17
Teijo - Caravan-paikka 18
Teijo - Caravan-paikka 19
Alkaen 105,00 €
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Caravan-alue luonnon keskellä - tule Teijon kansallispuistoon!

Teijon kansallispuistolla on pitkä perinne retkeilyalueena, jonka kaunis ja monipuolinen luonto houkutelee kävijöitä läheltä ja kaukaa. Vuonna 2015 alue sai kansallispuiston arvon ja sittemmin palvelut ja reitit ovat monipuolistuneet.

Caravan-alueen lähialueella ulkoilet, melot ja kalastat

Teijon kansallispuisto onkin upea luontokohde myös karavaaanarille. Teijon kansallispuiston 19-paikkainen caravan-alue sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä keskellä kansallispuistoa Matildanjärven äärellä. Lukuisat patikointiretit alkavat suoraan majoitusalueen kulmalta ja majoittujan on myös mahdollista vuokrata kajakki, sup-lauta, Fatbike-pyörä tai vene Matildanjärvelle ja kansallispuiston vesi- ja maareiteille. Matildanjärvi on tunnettu erittäin kalaisana järvenä, johon myös istutetaan säännöllisesti pyyntikokoista kirjolohta.

Caravan-paikan varanneille tarjoamme myös 20€ alennuksen saunavuorosta. Ostettuasi caravan-paikan saat varausvahvistuksessa koodin, jolla voit tehdä saunavarauksen alennettuun hintaan.

Alue

Caravan-alue on osa kansallispuistoa ja sijaitsee metsäympäristössä Matildanjärven parkkipaikalle johtavan tien läheisyydessä. Jokaiselle asuntovaunulle tai -autolle on oma sähkötolpalla varustettu, tasainen soraistettu paikka. Natura Vivan ylläpitämä Teijon Luontokeskus palveluineen sijaitsee noin 200 metrin päässä.

Tarkastele Teijon Caravan-alueen karttaa ja valitse sitten itsellesi sopiva paikka!

Sijainti

Caravan-alueen osoite on Matildanjärventie 84, 25660 Salo. 

Caravan-paikkaan sisältyy

 • Caravan-paikka

 • Sähkö

 • WC (Luontotalon yhteydessä vesi-WC)

 • Liikuntaesteisten WC (Luontotalon yhteydessä, vesi-WC)

 • Suihkumahdollisuus (Luontotalon yhteydessä)

 • Kemiallisen WC:n tyhjennysmahdollisuus

 • Ulkotiskauspaikka

 • Tulipaikan käyttö (sisältäen polttopuut)

Lisäpalvelut

 • Kajakkien vuokraus

 • Sup-lautojen vuokraus

 • Veneiden vuokraus

 • Kalastusluvat

 • Saunan vuokraus

 • Eräkämppien vuokraus

Huomioitavaa

Toukokuussa, syyskuussa ja lokakuussa Teijon Luontokeskus on avoinna vain perjantaista sunnuntaihin. Vesiurheiluvälineiden vuokraus on mahdollista ainoastaan aukioloaikojen puitteissa. Ongelmatilanteissa meidät tavoittaa kuitenkin aina numerosta 0102924033. 

Caravan-paikan varaaminen ja käyttö

Caravan-paikka on vuokralaisen käytössä tulopäivän klo 15:sta lähtöpäivän klo 14:sta. Caravan-paikalle saa mennä vasta varausajan alkaessa.

Sähkön käyttöönotto

Sähkötolpan avaimet sijaitsevat Luontokeskuksen WC- ja suihkurakennuksen ulkoseinällä avainkaapissa. Vuokraajalle toimitetaan etukäteen kaksi toisistaan poikkeavaa koodia, joista ensimmäinen syötetään avainkaapin vieressä sijaitsevaan elektroniseen älyavainlaatikkoon. Älyavainlaatikosta saadulla avaimella vuokraaja voi avata avainkaapin, josta löytyvät paikkakohtaiset avainboksit. Saamallaan toisella koodilla (4 numeroa) vuokraaja voi avata oman caravan-paikkansa avainboksin ja saada näin sähkötolpan, wc:n ja suihkun avaimen käyttöönsä. Vuokra-ajan päättyessä avain palautetaan samaa toimintatapaa noudattaen.

Siisteys, loppusiivous ja roskat

Vuokralainen on vastuussa vuokraamansa caravan-paikan siisteydestä. Paikan täytyy olla siivottu huolellisesti käytön jälkeen siten, että seuraavalla tulijalla on miellyttävää saapua Teijon kansallispuistoon. Matildanjärven ison parkkipaikan caravan-alueen puoleisesta päädystä löytyy löytyvät roska- ja kierrätysastiat.

Lemmikkieläimet

Koirat ovat sallittuja Teijon kansallispuistossa, mutta omistajan on huolehdittava, että koira on asianmukaisesti kytketty aina asuntovaunun tai -auton ulkopuolella. Mikäli koira käy tarpeillaan pihapiirissä, on jätökset ehdottomasti korjattava pois ja vietävä metsään kompostoitumaan. 

Ehdot, säännöt ja ohjeet

Caravan-paikan varaaja on täysimääräisesti vastuussa kaikista majoittujista. Tutustu ehtoihin ennen varaustasi.

Varausten hallinta ja niihin liittyvät tiedustelut

 • Natura Viva

 • info@naturaviva.fi

 • Yhteydenotto soittamalla: Teijon Luontokeskus, puh +358 10 292 4032 (Teijon aukioloaikojen puitteissa)

 • Kohteen huollosta ja ylläpidosta vastaa Natura Viva.