Siirry sisältöön
Alkaen 28,00 €
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Natura Viva Oy info@naturaviva.fi 0102924030 Y-tunnus: 0649766-0 Kauppiaan ehdot

Teijossa viihtyvät myös karavaanarit! Varaa paikka asuntovaunulle tai -autolle Teijon kansallispuiston caravan-alueelta!

CARAVAN-ALUE ON AVATTU YKSITTÄISVARAUKSILLE 14.4.2021. KAUSIPAIKAT AVAUTUVAT 1.5.2021.

Teijon kansallispuistolla on pitkä perinne retkeilyalueena, jonka kaunis ja monipuolinen luonto houkutelee kävijöitä läheltä ja kaukaa. Vuonna 2015 alue sai kansallispuiston arvon ja sittemmin palvelut ja reitit ovat monipuolistuneet.

Teijon kansallispuisto onkin upea luontokohde myös karavaanarille. Teijon kansallispuiston 19-paikkainen caravan-alue sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä keskellä kansallispuistoa Matildanjärven äärellä. Lukuisat patikointiretit alkavat suoraan majoitusalueen kulmalta ja majoittujan on myös mahdollista vuokrata kajakki, sup-lauta, Fatbike-pyörä tai vene Matildanjärvelle ja kansallispuiston vesi- ja maareiteille. Matildanjärvi on tunnettu erittäin kalaisana järvenä, johon myös istutetaan säännöllisesti pyyntikokoista kirjolohta.

Alue

Caravan-alue on osa kansallispuistoa ja sijaitsee metsäympäristössä Matildanjärven parkkipaikalle johtavan tien läheisyydessä. Jokaiselle asuntovaunulle tai -autolle on oma sähkötolpalla varustettu, tasainen soraistettu paikka. Natura Vivan ylläpitämä Teijon Luontokeskus palveluineen sijaitsee noin 200 metrin päässä.

Sijainti

Caravan-alueen osoite on Matildanjärventie 84, 25660 Salo. 

Hinnat 2021

arkisin

1 vrk 28,00€
3 vrk 75,00€
7 vrk 170,00€

viikonloppuisin

1 vrk 35,00€
3 vrk (pe-ma) 95,00€

Kausipaikka (1.5.-31.10.2021)

880,00€ (ota yhteyttä info@naturaviva.fi)

Perusmaksuun sisältyy

 • Caravan-paikka
 • Sähkö
 • WC (Luontotalon yhteydessä vesi-WC)
 • Liikuntaesteisten WC (Luontotalon yhteydessä, vesi-WC)
 • Suihkumahdollisuus (Luontotalon yhteydessä)
 • Kemiallisen WC:n tyhjennysmahdollisuus
 • Ulkotiskauspaikka
 • Tulipaikan käyttö (sisältäen polttopuut)

Lisäpalvelut

 • Kajakkien vuokraus
 • Sup-lautojen vuokraus
 • Veneiden vuokraus
 • Kalastusluvat
 • Saunan vuokraus
 • Eräkämppien vuokraus

HUOM! 

Syyskuussa ja lokakuussa Teijon Luontokeskus on avoinna vain pe-su. Vesiurheiluvälineiden vuokraus on mahdollista ainoastaan aukioloaikojen puitteissa. Ongelmatilanteissa meidät kuitenkin tavoittaa aina numerosta:010 2924032

Caravan-paikan varaaminen ja käyttö

Caravan-paikka on vuokralaisen käytössä tulopäivän klo 15:sta lähtöpäivän klo 14:sta. Caravan-paikalle saa mennä vasta varausajan alkaessa.

Caravan-aliueen paikkakartta.

Sähkön käyttöönotto

Sähkötolpan avaimet sijaitsevat Luontokeskuksen WC- ja suihkurakennuksen ulkoseinällä avainkaapissa. Vuokraajalle toimitetaan etukäteen kaksi toisistaan poikkeavaa koodia, joista ensimmäinen syötetään avainkaapin vieressä sijaitsevaan elektroniseen älyavainlaatikkoon. Älyavainlaatikosta saadulla avaimella vuokraaja voi avata avainkaapin, josta löytyvät paikkakohtaiset avainboksit. Saamallaan toisella koodilla (4 numeroa) vuokraaja voi avata oman caravan-paikkansa avainboksin ja saada näin sähkötolpan, wc:n ja suihkun avaimen käyttöönsä. Vuokra-ajan päättyessä avain palautetaan samaa toimintatapaa noudattaen.

Siisteys, loppusiivous ja roskat

Vuokralainen on vastuussa vuokraamansa caravan-paikan siisteydestä. Paikan täytyy olla siivottu huolellisesti käytön jälkeen siten, että seuraavalla tulijalla on miellyttävää saapua Teijon kansallispuistoon. Matildanjärven ison parkkipaikan caravan-alueen puoleisesta päädystä löytyy löytyvät roska- ja kierrätysastiat.

Lemmikkieläimet

Koirat ovat sallittuja Teijon kansallispuistossa, mutta omistajan on huolehdittava, että koira on asianmukaisesti kytketty aina asuntovaunun tai -auton ulkopuolella. Mikäli koira käy tarpeillaan pihapiirissä, on jätökset ehdottomasti korjattava pois ja vietävä metsään kompostoitumaan. 

Ehdot, säännöt ja ohjeet

Caravan-paikan varaaja on täysimääräisesti vastuussa kaikista majoittujista. Tutustu ehtoihin ennen varaustasi.

Varausten hallinta ja niihin liittyvät tiedustelut

Natura Viva

info@naturaviva.fi

Yhteydenotto soittamalla: Teijon Luontokeskus, puh +358 10 292 4032

Kohteen huollosta ja ylläpidosta vastaa Natura Viva.