Siirry sisältöön
Haukanpesän sauna Nuuksion kansallispuistossa
Alkaen 70,00 € / 2 h
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Nauti saunan löylyistä Nuuksion Haukkalammella!

Vieraile Haukanpesän saunassa Nuuksion Haukkalammella! Sauna on keskeisellä paikalla Nuuksion kansallispuistossa ja se on loistava tapa virkistäytyä päiväretken tai pidemmänkin vaelluksen jälkeen. Terassilta avautuu näköala Haukkalammelle, jossa voit käydä kesällä myös uimassa.

Varaa oma saunavuorosi nyt!

Haukanpesän sauna on varattavissa kahden ja neljän tunnin vuoroissa

Haukanpesän sähkösauna toimii omatoimiperiaatteella ja varauksen tehtyäsi saat koodin saunalla sijaitsevaan älyavainlaatikkoon, josta saat saunan avaimen. Vuokra-aikaan sisältyy tunti lämmitysaikaa ennen varaamaasi vuoroa.

Noudatamme Haukanpesän saunassa ja kansallispuistossa roskatonta retkeilyä. Saunan vuokraaja ottaa tuomansa roskat aina mukanaan ja saunan tulee jäädä siistiksi seuraavaa saunojaa varten. Muista ottaa mukaan oma pyyhe ja laudeliina!

Haukanpesän sauna sopii rentoutumiseen, yhteisiin illanviettoihin tai kokoustilaksi!

Saunan lauteilla istuu kerrallaan kuusi henkilöä. Takkahuoneessa on iso pöytä sekä tuolit 12 hengelle. Takkahuoneesta löytyy iso screeni, eli se sopii hyvin kokoustilaksi. Kesäkaudella on saunomisen yhteydessä mahdollisuus myös uida Haukkalammessa. Talvikaudella uintimahdollisuutta ei valitettavasti ole.

Haukanpesän alue on monelle puistonkävijälle pääreitti Nuuksion kansallispuistoon. Suositut retkeilyreitit kulkevat saunan edestä. Kunnioitathan muiden puistonkävijöiden kansallispuistokokemusta. Terassilla ja uimassa täytyy aina pitää uima-asu päällä. Saunan lauteilla on käytettävä omaa laudeliinaa.

Saunan perushinta sisältää 6 henkilöä. Lisähenkilöt 10,00 per hlö.

Lisätietoja: