Siirry sisältöön
Helsinki by Kayak - Opastettu retki Itä-Helsingin saaristossa!
109,00 € / 3 h
Hinta sisältää 1 henkilön.

Helsinki By Kayak - Tule melomaan Itä-Helsingin kauniiseen saaristoon ja meriluontoon!

Helsinki By Kayak -retkellä tutustut Itä-Helsingin rannikkoon ja alueen kauniisiin ulkoilusaariin. Kolmen tunnin retkellä melomme rentoon tahtiin yhdellä Helsingin rannikon kauneimmista alueista ja pidämme evästauon lähisaaressa. Ammattiopas valitsee retken osallistujien sekä vallitsevan säätilanteen mukaisesti. Voit olla varma, että tahti on sopiva ja reitti sellainen, että maisemien ihailuun ja rentoutumiseen jää rutkasti aikaa. Voit tulla retkelle mukaan, vaikka et olisikaan melonut aikaisemmin.

Retkellä tulet kokemaan Helsingin rannikkoa parhaimmillaan: kirkkaat vedet, kallioiset saaret sekä hiekkarannat. Melontaretki alkaa ja päättyy Vuosaaren Melontakeskukselle. Melontakeskuksen tiloissa toimii myös Jäätelökahvila Paja, jossa voit nauttia home-made jäätelöt retken päätteeksi!

Helsinki by Kayak sopii ihan jokaiselle!

Ammattiopastus sekä tukevat peruskajakkimme varmistavat turvallisen ja mukavan retken vaikka sinulla ei aikaisempaa kokemusta olisikaan. Retkeen sisältyy kaikki melontaan tarvittava varustus - mutta muista tuoda mukanasi vesipullo ja säänmukaiset vaatteet. Tämä retki sopii kaikille - olitpa sitten yksin liikenteessä tai ystävien tai perheen kesken.

Retket järjestetään 11.00-14.00 valitsemanasi ajankohtana. Tämä retki ei ole privaatti, joten retkellä voi lisäksesi olla muitakin. Jos haluat privaattiretken, laita viestiä info@naturaviva.fi

LISÄTIEDOT

  • Vuosaaren Melontakeskus, Harbonkatu 13, 00980 Helsinki

  • Ajankohta: 11.00-14.00 maanantaisin ja perjantaisin kesäkuusta elokuun loppuun

  • 1-8 osallistujaa

  • Retki sopii kaikille - retkellä melot laadukkailla varusteilla, allasi tukeva peruskajakki

  • Retki sisältää: Ammattiopastus, kajakki, aukkopeite, liivit ja mela sekä vesipullo ja pieni eväs. Tarvittaessa lainaamme myös sadetakkeja.