Siirry sisältöön
Hirsikota Matildanjärvellä
129,00 € / vrk

Varauskotamme sopii mainiosti tukikohdaksi Matildanjärven retkelle, juhlille tai palaverille. Varaa nyt Teijon kansallispuiston hirsikota käyttöösi vaikka yön yli retkelle!

Levensimme suuren kodan seinänvieruspenkkejä niin, että nyt niissä mahtuu yöpymään mukavasti makuualustan ja makuupussin kanssa. Kodassa on yhtyeensä kuusi makuulavereiksi soveltuvaa penkkiä.  

Teijon kansallispuistolla on pitkä perinne retkeilyalueena, jonka kaunis ja monipuolinen luonto houkuttelee kävijöitä läheltä ja kaukaa. Vuonna 2015 alueesta tuli kansallispuisto ja sittemmin palvelut ja reitit ovat monipuolistuneet entisestään.

Vicksbäckinlahden varauskota on Natura Vivan vuokrakota kauniin Matildanjärven rannalla, kävelymatkan päässä Teijon Luontokeskukselta. Matildanjärven ympäristössä on paljon nähtävää.

Voit varata kodan majoittumista varten myös talvikaudella, mutta kannattaa varautua lämpimällä makuupussilla. Kota on iso, joten se lämpenee huonosti laidoilta, joissa myös makuulaverit sijaitsevat. 

Sijainti

Kota sijaitsee Teijon kansallispuistossa, Matildajärven pohjoisrannalla. Lähin parkkipaikka on Mikkossuolla, 700 metrin päässä kodasta. Teijon Luontokeskukselta patikointimatka kodalle on noin 2,3 kilometriä. Voit myös vuokrata meiltä vaikkapa kajakin käyttöösi ja meloa Matildajärven poikki nauttimaan retkieväistä kodan lämmössä.
Tarkastele Teijon kansallispuiston karttaa ja kodan sijaintia täältä!


Lisäpalvelut ryhmille

Voit myös vuokrata kodan käyttöön esimerkiksi yrityksesi henkilöstölle. Meidän kauttamme voit järjestää erilaisia aktiviteetteja alueella, ja käyttää kotaa tukikohtana. Miltä kuulostaisi esimerkiksi eräkokin loihtima illallinen ryhmällesi kodan suojissa? 


Jos haluat varata ryhmällesi elämyksen, ole meihin yhteydessä ja kerro ideoistasi!

Sähköposti: info@naturaviva.fi 

Puh.: +358 10 292 4030

Varustelu

Kodassa on puulattia ja seinustoilla lampaantaljoilla varustetut penkit. Vierailijan olisi hyvä ottaa mukaansa kaikki tarvitsemansa ruokailuvälineet. Kodassa ei ole sähköä eikä juoksevaa vettä. Valaistukseksi kodassa on lyhtyjä, mutta on vierailijan vastuulla tuoda kynttilät. Kodan pihapiirissä on ulkovessa ja puuliiteri. 


Otathan aina mukaasi:

Tuikkuja, WC-paperia, taskulampun ja tulentekovälineet. Kodan läheisyydessä ei ole vesipistettä, joten tuothan mukanasi tarvittavan määrän juomavettä.  
Lähin ruokakauppa on Teijon kylässä. Osoite: Teijon kyläkauppa, Teijontie 67, 25570 Salo.

Kodan varaaminen ja käyttö

Voit varata kodan käyttöösi helposti varausjärjestelmämme kautta. Varausaika alkaa varauspäivänä kello 15 ja päättyy seuraavana päivänä kello 13.
Varaukset verkkosivujemme kautta, mutta jos sinulla on jotain kysyttävää varaukseesi liittyen, laita meille viestiä: info@naturaviva.fi
Vuokraajalle toimitetaan kohteen avainlaatikkoon henkilökohtainen, varauksen ajan voimassa oleva PIN-koodi etukäteen hyvissä ajoin ennen varauksen alkua.

Siisteys, loppusiivous ja roskat

Vuokralainen on vastuussa vuokrakohteen, sen pihapiirin sekä siihen liitettyjen palvelujen siisteydestä. Kodan täytyy olla siivottu huolellisesti käytön jälkeen siten, että seuraavalla tulijalla on miellyttävää saapua kohteeseen.

Varauskodalla noudatamme roskatonta retkeilyä. Biojätteen voi laittaa kuivakäymälään kuivikkeen seassa ja poltettavat roskat (EI alumiinivuorattuja tai metallia sisältäviä materiaaleja) voi polttaa kodan tulipesässä. Poltettavia roskia ei kuitenkaan saa jättää seuraavalle saapujalle "sytykkeiksi". Kaikki muu jäte on kuljetettava pois. Kodalle ei saa myöskään jättää mitään ruoka-aineita.


Lemmikkieläimet

Koirat ovat sallittuja Teijon kansallispuistossa ja varauskodalla. Huomioithan, että kansallispuiston alueella koiraa ei saa päästää vapaaksi. Mikäli koira käy tarpeillaan pihapiirissä, on jätökset ehdottomasti korjattava pois ja vietävä ulkohuussiin kompostoitumaan. 


Ehdot, säännöt ja ohjeet

Kodan varaaja on täysimääräisesti vastuussa omasta ja ryhmänsä käyttäytymisestä kodalla. Tutustu ehtoihin ennen varaustasi.

Varausten hallinta ja niihin liittyvät tiedustelut: info@naturaviva.fi, puh. +358 10 292 4030.