Siirry sisältöön
Kahden päivän melontaretki Päijänteen kansallispuistossa
299,00 €
299,00 € / vrk
Hinta sisältää 1 henkilön.Tämän yli menevät:
  • Henkilöä299,00 €

Melontaretki Päijänteen kansallispuistossa - Päijänteen kansallispuisto on melojan paratiisi!

Päijänteen kansallispuisto on suosittu retkeilykohde niin melojien kuin veneilijöidenkin keskuudessa. Keskellä kansallispuistoa sijaitsee Kelventeen saari upeine harjupolkuineen ja hiekkarantoineen on ehdottomasti alueen kaunein luontonähtävyys. Koska saarelle ei ole maayhteyttä, saamme retkeillä alueella omassa rauhassa, kaunista Järvi-Suomea ihaillen.

Tällä viikonlopun melontaretkellä suuntaamme Päijänteen kansallispuiston vesille - kansallispuisto on loistava kohde melontaretkelle. Tavoitteenamme on meloa Kelventeen harjusaaren ympäri kahden päivän aikana. Yövymme Kelventeen saarella teltoissa.

Melontaretki soveltuu jo hieman melontakokemusta kerryttäneille

Tällä retkellä melomme rentoa tahtia ja kahden päivän aikana matkaa kertyy yhteensä noin 35 kilometriä. Retken vaatimuksena on melonnan alkeiskurssin suorittaminen. Retkellä täytyy pystyä melomaan rentoa tahtia noin 20 kilometriä päivän aikana. Emme siis suosittele retkeä aivan aloittelijoille. Yovymme teltassa ja teemme ruuat keittimillä, joten aikaisempi kokemus telttailusta ja retkeilystä on tarpeen.

Aikataulu

Tapaamme lauantaina 13.7.2024 Padasjoen venesatamassa klo. 10.00. Palaamme takaisin lähtöpisteeseen sunnuntaina klo. 16.00 mennessä.

Lisätietoja:

  • Sijainti: Päijänteen kansallispuisto - tarkemmat ohjeet saapumiseen jaamme osallistujille.

  • Osallistujamäärä: 1-8 melojaa

  • Opastus: Natura Vivan ammattiopas

  • Hinta sisältää: Opastus, kajakki ja muut melontavarusteet

  • Hinta ei sisällä: Ruoka, ruoanvalmistusvälineet, majoittumisvälineet ja kuljetus Padasjoelle. Mikäli haluat vuokrata retken ajaksi keittimet ja majoitusvälineet - varaathan ne retken yhteydessä laittamalla viestiä info@naturaviva.fi