Siirry sisältöön
Kahden päivän melontaretki Tammisaaren saariston kansallispuistossa
299,00 €
299,00 € / vrk
Hinta sisältää 1 henkilön.Tämän yli menevät:
  • Henkilöä299,00 €

Tuoteoptiot

Melontaretki Tammisaaren saariston kansallispuistossa

Tammisaaren saariston kansallispuisto ulottuu sisäsaaristosta aina avomerelle saakka. Alue on tunnettu monipuolisesta luonnosta ja linnustostaan. Melojalle Tammisaaren saaristo on loistava kohde - sadat saaret antavat suojaa tuulisemmallakin säällä.

Tällä melontaretkellä melomme Älgön saaren ympäri ja yövymme jollakin alueen saarista. Reitti saattaa vaihdella sääolojen takia. Reittikartan löydät tämän sivun alalaidasta.

Melontaretki soveltuu jo hieman melontakokemusta kerryttäneille

Tällä retkellä melomme rentoa tahtia ja kahden päivän aikana matkaa kertyy yhteensä noin 35 kilometriä. Retken vaatimuksena on melonnan alkeiskurssin suorittaminen. Retkellä täytyy pystyä melomaan rentoa tahtia noin 20 kilometriä päivän aikana. Emme siis suosittele retkeä aivan aloittelijoille. Yövymme teltassa ja teemme ruuat keittimillä, joten aikaisempi kokemus telttailusta ja retkeilystä on tarpeen.

Lisätietoja

  • Sijainti: Tammisaaren saariston kansallispuisto - tarkemmat ohjeet saapumiseen jaamme osallistujille.

  • Osallistujamäärä: 1-8 melojaa

  • Opastus: Natura Vivan ammattiopas

  • Hinta sisältää: Opastus, kajakki ja muut melontavarusteet

  • Hinta ei sisällä: Ruoka, ruoanvalmistusvälineet, majoittumisvälineet ja kuljetus Tammisaareen. Mikäli haluat vuokrata retken ajaksi keittimet ja majoitusvälineet - varaathan ne retken yhteydessä laittamalla viestiä info@naturaviva.fi