Siirry sisältöön
Kahden päivän syysretki Repoveden kansallispuistossa
299,00 €
299,00 € / vrk
Hinta sisältää 1 henkilön.Tämän yli menevät:
  • Henkilöä299,00 €

Melontaretki Repoveden kansallispuistossa - Repoveden melontareitit mahdollistavat pääsyn puiston pohjois- ja eteläosiin!

Repoveden kansallispuisto on tunnettu Lapinsalmen riippusillasta, Olhavan jylhästä kallioseinämästä sekä Kuutinkanavasta. Puiston länsipuolella on laajoja järvialueita, joita pitkin meloen pääsemme tutkimaan kansallispuistoa monesta eri suunnasta. Opas suunnittelee melontareitin sääolosuhteiden perusteella ja yövymme jollakin kansallispuiston tulipaikoista.

Melontaretki soveltuu jo hieman melontakokemusta kerryttäneille

Tällä retkellä melomme rentoa tahtia ja kahden päivän aikana matkaa kertyy yhteensä noin 25-35 kilometriä. Retken vaatimuksena on melonnan alkeiskurssin suorittaminen. Retkellä täytyy pystyä melomaan rentoa tahtia noin 20 kilometriä päivän aikana. Emme siis suosittele retkeä aivan aloittelijoille.

Yövymme teltassa ja teemme ruuat keittimillä, joten aikaisempi kokemus telttailusta ja retkeilystä on tarpeen. Jos sinulla ei ole kaikkia tarvittavia varusteita, voit vuokrata niitä retkelle meiltä.

Aikataulu

Tapaamme lauantaina Lapinsalmen parkkipaikalla klo. 10.00. Palaamme takaisin lähtöpisteeseen sunnuntaina klo. 16.00 mennessä.

Lisätietoja:

  • Sijainti: Repoveden kansallispuisto, Lapinsalmen parkkipaikka - Riippusillantie 55, 47900 Kouvola

  • Osallistujamäärä: 1-8 melojaa

  • Opastus: Natura Vivan ammattiopas

  • Hinta sisältää: Opastus, kajakki ja muut melontavarusteet

  • Hinta ei sisällä: Ruoka, ruoanvalmistusvälineet, majoittumisvälineet ja kuljetus Repovedelle. Mikäli haluat vuokrata retken ajaksi keittimet ja majoitusvälineet - varaathan tai laittamalla viestiä info@naturaviva.fi