Kausikortin avulla vietät unohtumattoman kesän luonnossa!

Haluatko tutustua tänä vuonna Etelä-Suomen kauneimpiin luontokohteisiin? Natura Vivan kausikortilla melot, suppailet, soudat ja pyöräilet koko kauden ilman, että sinun täytyy tehdä kalliita hankintoja tai huolehtia kaluston kunnosta tai sen säilyttämisestä. 

Vuosaaren Melontakeskus tutustuttaa sinut Itä-Helsingin saaristoon, kauniiseen meriluontoon ja lukuisiin ulkoilusaariin. Nuuksion kansallispuistossa voit tutustua Haukkalammen ympäristöön meloen, soutaen, suppailllen ja pyöräillen. Teijon kansallispuistossa pääset ihailemaan merellistä metsämaisemaa kajakilla, SUP-laudalla, kanooteilla ja fatbikeilla.


Suvisaariston omatoimisesta melontapisteestä pääset kajakoimaan Espoon rannikolle ja voit lähteä viikonloppuretkelle Pentalaan tai jopa Porkkalaan asti! Korpilammen omatoimiselta fatbike-pisteeltä tutustut helposti Luukin ulkoilualueeseen ja Nuuksion järviylänköön.

Voit valita lajikausikortin melontaan tai SUP-lautailuun ja Ulkoilijan kausikortilla harrastat kaikkia lajejamme. Lumikenkien ja fatbikien avulla ulkoileminen on mahdollista myös kesäkauden ulkopuolella!

Kausikortti mahdollistaa sinunlaisesi harrastamisen!

Jokaisella on oma tapansa ulkoilla ja harrastaa liikuntaa. Kausikorttilaisena voit tulla työpäivän jälkeen lyhyelle melontalenkille, käydä aamuvarhaisella katsomassa auringonnousua tai tehdä kuntoa kohottavan fatbike-lenkin. Järjestämme myös kausikorttilaisillemme opastettuja yhteismelontoja kolme kertaa viikossa – ja aktiivisen Facebook-ryhmän kautta löydät myös helposti ulkoiluseuraa.  

Kausikortin käyttö:

•    Voit ostaa kausikortin myös liikuntaeduilla
•    Helppo varaus etukäteen kausikorttisivuston kautta
•    Varausajat vaihtelevat, mutta useimmissa pisteissä varausaika on 05.00–00.00
•    Päivävuokralla ei ole rajattua kestoa
•    10 € maksu yön yli kestävästä vuokrauksesta
•    Alle 15-vuotiaalle lapsellesi voit varata oman SUP-laudan, fatbiken ja ottaa hänet mukaan myös kanoottiin, kajakkikaksikkoon tai soutuveneeseen. 

Kausikortti avaa mahdollisuuden ulkoiluun Etelä-Suomen parhaissa luontokohteissa!

Vuosaaren Melontakeskus sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä. Itä-Helsingin vesistöt ja luontopolut tarjoavat pääkaupunkiseudun parhaita luontokokemuksia. Vuosaaressa käytössä ovat kajakit, SUP-laudat ja Fatbike-pyörät.

Nuuksion kansallispuisto Espoossa on Etelä-Suomen tärkein erämaa-alue ja luontokohde. Toimipisteemme sijaitsee kauniilla ja rauhallisella Haukkalammella, josta alkavat alueen lukuisat pyöräily- ja patikointipolut. Nuuksiossa käytössäsi ovat kanootit, soutuveneet, SUP-laudat ja Fatbike-pyörät.

Hotelli Korpilammelta on hyvät yhteydet Espoon luontokohteisiin ja erityisesti Luukin ulkoilualueelle. Toimipisteeltä alkaa lukuisia loistavia pyöräilyreittejä. Korpilammella käytössäsi ovat Fatbike-pyörät.

Teijon kansallispuiston luontokeskus Matildanjärven rannalla tarjoaa idylliset olosuhteet melomiseen, souteluun sekä kaiken tasoiseen maastopyöräilyyn ja patikointiin. Teijossa käytössäsi ovat kajakit, kanootit, soutuveneet, SUP-laudat sekä Fatbike-pyörät.

Suvisaariston melontapiste sijaitsee Espoossa, Hanikan uimarannalla. Suvisaaristo on loistava melontakohde kaikentasoisille melojille. Sen lähituntumassa on useita retkikohteita ja suojaisia kanavia. Melontapisteen kajakit ja SUPit ovat vain kausikorttilaisten käytössä.

Matinkylän melontapiste Espoo Uutta vuodelle 2022! Katso kausikorttikohteet.

Kivinokan melontapiste Helsinki Uutta vuodelle 2022! Katso kausikorttikohteet.

 


 

Ulkoilijan kausikortti 2023

279,00 €

Fatbike - Lajikausikortti 2023

229,00 €

Kajakki - Lajikausikortti 2023

229,00 €

SUP - lajikausikortti 2023

229,00 €

Ulkoilijan kausikortti yrityksille ja yhteisöille

549,00 €

Mikä on kausikortti?

Usein kysytyt kysymykset: Kausikortit

Kausikorttikohteet

Kausikorttilaisten kokemuksia

Kausikorttilaisten kirjautuminen

Melojan polku