Siirry sisältöön

Kausikorttimme ovat nyt käytössä toista kesäkautta. Sadat käyttäjät ovat hyödyntäneet kortteja ja palaute on ollut erittäin positiivista.

Kehitämme jatkuvasti kausikorttilaisten palvelua ja kartoitamme mm. uusia melontapisteitä pääkaupunkiseudulle.

Älä suotta kuuntele meitä, vaan lue mitä kausikorttilaiset itse kertovat.

"Erinomainen konsepti. Paras hintalaatusuhdetta."

"Ihan mahtava idea, aion vastaisuudessa ostaa joka vuosi kausikortin. Kiva että on vielä Vuosaaren lisäksi muitakin paikkoja jossa voi kortilla meloa."

"Ihan loistava! Ei tarvitse ostaa omaa kajakkia, kun ei ole paikkaa missä sitä voisi säilyttää."

"Tämä oli paljon toimivampi ratkaisu kuin aiempi systeemi, jolloin pääsi melomaan vain Melontakeskuksen aukioloaikoina. Vesillekin pääsee paljon nopeammin, kun voi hoitaa itse tarvikkeiden ja kajakin noudon varastosta."

"Konsepti oli toimiva ja sopi hyvin tarpeisiini. Kiva, että vuokrausta oli useissa eri toimipisteissä ja siten sai vaihtelua maisemiin."

"Aivan loistava juttu ja todella kiva, että kajakit ovat haettavaissa lähestulkoon vuorokauden ympäri eikä tarvitse ruuhka-aikoina jonottaa."

"Aivan mahtava mahdollisuus autottomalle kerrostaloasukille päästä leikkimään kajakin omistajaa. Kiitos!"

"Hinta/laatu -suhde on kyllä asiakkaan puolella. Loistava konsepti."

"Loistava tapa päästä luonnon rauhaan ja seikkailuihin.
Kaunis Kiitos!!!"

"Loistava idea. Madaltaa kynnystä harrastaa lajia."

"Erittäin hyvä järjestely ja edullinen hinta. Parasta oli, että itsepalvelun ansiosta pääsin halutessani liikkeelle aikaisemmin aamulla ennen avaamisaikaa."

"Kaunis kotikaupunkini on auennut aivan uudella tavalla. Kiitos tästä!"

"Loistava konsepti, vaikka nyt syksyllä liityin Marjaniemen melojiin, ajattelin hommata vielä kausikortin Natura Vivalle. Opin oppailta ja kaikki kaverini eivät halua meloa seurassa. Odotan tekniikkakursseja, aallokkomelontaa, opaskursseja ja eskimoklinikkaa."

"Upea korona-kesän pelastus. Erityiskiitos kajakkikauden pidentämisestä."

"Erittäin hyvä ollut tämä ulkoilijan kausikortti, monipuolinen ja hinta on kohdallaan. Tilaan saman myös ensi kaudelle."

"Kausikortti on tuonut minut enemmän harrastuksen pariin vaivattomuutensa vuoksi. Olen erittäin tyytyväinen palveluun ja ostan varmasti kausikortin vuodelle 2021, mikä asun edelleen pääkaupunkiseudulla."

"Jo useita vuosia kausikortin ostaneena, kiitos tämän kauden uudistuksista mm. pidempien käyttöaikojen sekä laajentuneiden toimipisteiden osalta! Toivottavasti konttiratkaisuja päästään tekemään laajemminkin, sillä se on monipuolistanut omaa harrastamista todella paljon, kun reittejä on päässyt vaihtelemaan entistä enemmän."

"Erittäin toimiva konsepti! Tosi kiva että käymällä kurssin saa käyttöön hyvän valikoiman kajakkeja ja ennen kaikkea laajemmat käyttöajat (sekä kk että vuorokausitasolla) kuin muut asiakkaat. Hyvä myös että kausikorttilaisille on oma kajakkivarasto, se nopeuttaa vesille pääsyä merkittävästi."

Hanki oma kausikorttisi helposti verkosta ja aloita aktiivisempi ulkoiluelämä jo tänään!