Siirry sisältöön
45,00 € / 3 h
45,00 €
Varaa

Kauppias

Natura Viva Oy info@naturaviva.fi 0102924030 Y-tunnus: 0649766-0 Kauppiaan ehdot

Melontaseuraa Helsingissä – tule mukaan ohjatulle retkelle torstaisin! Nyt ei tarvitse lähteä vesille yksin. Ohjaaja valitsee reitin, voit nauttia melonnasta.

Nyt sinun ei tarvitse etsiä melontaseuraa tai lähteä vesille yksin – lähde Natura Vivan ohjatulle retkelle torstaisin! Ohjaaja valitsee reitin ja huolehtii melojien turvallisuudesta, joten voit vain nauttia melonnasta ja ympäröivän luonnon kauneudesta.

Melomme leppoisaa, kaikille sopivaa tahtia. Matkalla pidämme tauon jollakin reitille osuvalla ulkoilusaarella. Voit halutessasi syödä eväitä, ja joka tapauksessa tällä retkellä rentoudutaan ja nautitaan luonnon hiljaisuudesta. Kolmen tunnin aikana ehdimme meloa mukavan lenkin kauniissa Itä-Helsingin saaristossa.

Jos haluat osallistua kesän aikana usealle Torstaimelontaretkelle, niin Natura Vivan kausikortin hintaan sisältyy osallistuminen torstaimelontoihin koko kesän ajan. 

SIJAINTI: Vuosaaren Melontakeskus, Helsinki.

Aika: torstaisin klo 18–21. HUOM! Syyskuussa retki järjestetään kl0 16-19

Osallistujamäärä: Enintään 16 henkeä.

Ohjaajat: Natura Vivan ammattioppaat.

Retken vaativuus: Soveltuu melonnan harrastajille, alkeiskurssin käyneille tai vastaavat taidot omaaville. Ei sovellu henkilöille, jotka eivät ole meloneet aiemmin.

Hintaan sisältyy: Opastus, kajakki ja muut melontavarusteet.