Siirry sisältöön
49,00 €
49,00 € / 3 h

Kauppias

Natura Viva Oy info@naturaviva.fi 0102924030 Y-tunnus: 0649766-0 Kauppiaan ehdot

Opastetulla melontaretkellä pääset tutustumaan Itä-Helsingin rannikoon!

Torstaimelonta on huoleton tapa tutustua Itä-Helsingin saaristoon. Melomme ryhmässä, nauttien kesä-illasta ja kauniista rannikkomaisemasta. Pidämme lyhyen tauon joissakin alueen lukuisista ulkoilusaarista. Opastetussa ryhmässä melominen on turvallista - opas valitsee melontareitin osallistujien ja sääolosuhteiden mukaisesti. Torstaimelonnalla sinun ei  tarvitse turhia huolehtia - nauti maisemista ja seurasta!

Torstaimelonta on ilmainen kausikorttilaisillemme. Kausikorttia kannattaa harkita, jos haluat meloa useamminkin. Hyvitämme myös torstaimelonnan hinnan kausikorttiostoksesta jos haluat ensin kokeilla!

Mitä tarvitsen mukaan?

Osallistujat saavat Vuosaaren Melontakeskukselta kajakin sekä kaikki tarvittavat melontavarusteet. Otathan mukaasi säänmukaiset ulkoiluvaatteet, vesipullon ja tarvittaessa pienet eväät. Esimerkiksi täytetty ruisleipä maistuu yllättävän hyvälle kun taukoilemme saaressa ja nautimme luonnonrauhasta. 

Lisätietoja:

  • Sijainti: Vuosaaren Melontakeskus, Harbonkatu 13, 00980 Helsinki
  • Touko-elokuu torstaisin 18.00-21.00 ja syyskuussa torstaisin 16.00-21.00
  • Osallistujamäärä: Enintään 16 henkilöä
  • Opas: Natura Vivan ammattioppaat
  • Retken vaativuus: Retki sopii melontaa harrastaneille - alkeiskurssi tai vastaavat taidot. Jos et ole melonut aikaisemmin, kannattaa osallistua Tutustu melontaan -retkellemme!
  • Hintaan sisältyy: Opastus, kajakki ja tarvittavat melontavarusteet