Siirry sisältöön
95,00 € / 3 h
Hinta sisältää 1 henkilön.

Kauppias

Natura Viva Oy info@naturaviva.fi 0102924030 Y-tunnus: 0649766-0 Kauppiaan ehdot

Melonta on helppoa ja hauskaa! Kun haluatte virkistäytyä melomalla ja nauttimalla hyvistä eväistä, kolmen tunnin opastettu melontaretki on juuri teille!

Tällä täyden palvelun melontaretkellä melomme läheiselle ulkoilusaarelle ja nautimme siellä runsaat eväät. Osallistujat pääsevät myös osallistumaan leikkimieliseen tietovisaan, jossa voittajat tietysti palkitaan. Matkalla saarelle ja takaisin nautitaan Helsingin upeasta meriluonnosta. Opas huolehtii ryhmän turvallisuudesta ja osallistujille jääkin tehtäväksi nauttia elämyksestä. Retken aikana oppaat pitävät melontanäytöksen, jossa esitellään melonnassa tärkeitä taitoja.

Retken aloituspaikka: Vuosaaren Melontakeskus, Helsinki.

Ajankohta: Toukokuun alusta syyskuun loppuun sopimuksen mukaan.

Osallistujamäärä: 8–50 henkeä.

Ohjaaja: Natura Vivan melontaoppaat.

Retken vaativuus: Aikaisempaa melontakokemusta ei tarvita. Käytettävät kajakit ovat tukevia ja helppoja, joten voit tulla melomaan rennoin mielin.

Hintaan sisältyy: Opastus, kajakit, melat, aukkopeitteet, melontaliivit, vesipullot, runsaat eväät, melontanäytös, tietovisa ja tarvittaessa veden- ja tuulenpitävät melontatakit.

Suosittelemme lisäksi: Osallistujille lisäksi vedenpitävät kännykkäpussit valokuvien ottamista varten Aqualock 12,90€ tai Fidlock 29,00€