Siirry sisältöön

Fatbike-pyöriä Helsingissä, Nuuksiossa, Korpilammella ja Teijolla!

Vuokraa Natura Vivalta Fatbike ja lähde huikealle pyöräseikkailulle. Ota tienoo haltuun Fatbiken selässä!

Oletko jo kokeillut Fatbike-pyörällä ajamista? Natura Viva vuokraa monivaihteisia ja kevyesti poljettavia Fatbikeja Helsingin Vuosaaren melontakeskuksella, Nuuksion Haukanpesän toimipisteellä, Hotelli Korpilammella Nuuksion järviylängön itäreunalla sekä Matildanjärvellä Teijon kansallispuistossa. Natura Vivan Fatbiket ovat uusia ja laadukkaita. Näillä pyörillä taitat miellyttävästi niin lyhyemmät ja helpommat rentouttavat matkat kuin haastavammatkin maastopyöräreitit. Vuokraamme Fatbikeja neljällä eri runkokoolla, joten meitä saat varmasti parhaiten sopivan pyörän. 

Jos haluat pyöräillä paljon ja kokeille pyöräilyreittejä kaikissa kohteissamme, niin kannattaa hankkia Natura Vivan kausikortti. Kausikortilla poljet koko kesäkauden ajan neljässä toimipisteessämme.

Yksittäiset pyörävuokraukset

Halutessasi vuokrata fatbikeja valitse haluamasi pyörät ostoskoriin ja klikkaa pyydä tarjous-nappia. Tarkastamme tilauksesi ja lähetämme sinulle sähköpostitse maksulinkin jonka maksettuasi olet valmis nauttimaan upeista pyöräilymaastoista.

Huom! Varaudu pyydettäessä esittämään henkilöllisyystodistuksesi vuokrapisteellä.

Fatbike-aktiviteetteja isommille ryhmille

Jos etsit työporukallesi tai polttariseurueellesi hauskaa ulkoiluaktiviteettia, suosittelemme lämpimästi Fatbike-pyöräilyä. Ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä ryhmällesi sopiva Fatbike-retki. Voit myös yhdistää Fatbiken muihin aktiviteetteihin ja viettää kokonaisvaltaisen ulkoilupäivän Natura Vivan seurassa. Tästä voit lukea lisää yritystapahtumat-sivuiltamme.

Fatbikella vuoden ympäri

Fatbike-pyörässä, tuttavallisemmin ”läskipyörässä” on erityisen paksut renkaat, mikä tekee pyörästä ajettavan esimerkiksi lumella, hienolla hiekalla ja mudallakin. Fatbikella pääsee etenemään helposti erilaislla teillä, reiteillä ja poluilla, joilla muut fillarit varmasti juuttuisivat vaikeakulkuiseen maastoon.