Siirry sisältöön

Vuokraa fatbike Itä-Helsingissä, Espoossa, Korpilammella tai Teijon kansallispuistossa!

Natura Viva vuokraa monivaihteisia ja kevyesti poljettavia fatbikeja Etelä-Suomen kauneimmissa luontokohteissa. Natura Vivan Fatbiket ovat uusia ja laadukkaita. Näillä pyörillä poljet niin lyhyemmät ja helpommat rentouttavat matkat kuin haastavammatkin maastopyöräreitit. Vuokraamme Fatbikeja neljällä eri runkokoolla, joten meitä saat varmasti parhaiten sopivan pyörän. Varauduthan esittämään henkilöllisyystodistuksesi vuokrauspisteellä.

Fatbike-pyöräily on hauskaa sekä kesällä, että talvella! Paksujen renkaidensa ansiosta fatbike kulkee helposti monipuolisessa maastossa eivätkä juuret tai luminen maasto tuota sille ongelmia. Fatbikella pääseekin etenemään helposti erilaisilla teillä, reiteillä ja poluilla, joilla muut pyörät varmasti juuttuisivat vaikeakulkuiseen maastoon.

Kausikortilla pyöräilet ympäri vuoden

Jos haluat pyöräillä paljon ja vierailla kaikissa kohteissa, kannattaa hankkia Natura Vivan kausikortti. Ulkoilijan kausikortilla pyöräilet ympärivuotisesti Vuosaaressa ja Korpilammella - muut kohteet ovat auki kesäkaudella.

Fatbike-aktiviteetteja isommille ryhmille

Jos etsit työporukallesi tai polttariseurueellesi hauskaa ulkoiluaktiviteettia, suosittelemme lämpimästi Fatbike-pyöräilyä. Ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä ryhmällesi sopiva Fatbike-retki. Voit myös yhdistää Fatbiken muihin aktiviteetteihin ja viettää kokonaisvaltaisen ulkoilupäivän Natura Vivan seurassa. Tästä voit lukea lisää yritystapahtumat-sivuiltamme.