Siirry sisältöön

Osta lahjaksi Natura Vivan lahjakortti!
 
Tältä sivulta voit ostaa avoimen lahjakortin. Jos et ole täysin varma lahjasta, on lahjakortti mainio vaihtoehto! Lahjakortin saaja voi itse päättää mihin luontoon liittyvään elämykseen hän sen käyttää. Lahjakortit ovat vuoden voimassa ostopäivästä. Lahjakortti toimii koodilla, jonka saat sähköpostilla oston jälkeen. 
 
Natura Vivan lahjakortti kertoo samalla antajansa arvomaailmasta ja johdattaa saajan nauttimaan luonnon rikkauksista. Lahjakortti on mainio lahjaidea, jolla voit ilahduttaa niin kokenutta luonnossa kävijää, kuin luontoretkelle ensimmäistä kertaa lähtevää. Luonnossa oleskelu ja liikkuminen lisäävät hyvinvointia ja terveyttä ja lahjakortin saaja saa lisää hyvää oloa! Hyviä käyttökohteita lahjakortille ovat esimerkiksi melontakurssit, ohjatut melontaretket, fatbike -retket ja Sup-lautailu.


Lahjakortti on mahdollista käyttää myös osissa, jos haluaa esimerkiksi vuokrata välineitä kahdella eri kertaa. Jos et löydä lahjakorttia sopivalle summalle, ole meihin yhteydessä: info@naturaviva.fi
 
 
Osta lahjaksi yö puussa - Tentsile Experience EcoCamp Nuuksio


Mainio lahjaidea on hankkia lahjakortti kumppanimme Honkalinnun Tentsile-puumajoitteisiin. Lahjakortti on voimassa koko kesäkauden 1.6. - 30.9.2021. Lahjakortin saaja voi varata itselleen sopivan ajan vapaina olevista ajoista. Tällä lahjakortilla voit ilahduttaa ystävääsi syntymäpäivänä, valmistujaispäivänä tai ihan muuten vaan!