Siirry sisältöön

Kun etsit kanoottivuokrausta Helsingissä tai pääkaupunkiseudulla, käänny Natura Vivan puoleen

Tule Nuuksioon tai Vuosaareen ja vuokraa meitä avokanootti.

Avokanootti on kajakkeja leveämpi ja pidempi vesikulkuneuvo, ja sen koppa on nimensä mukaisesti avoin. Lähde kokeilemaan avokanootilla melontaa – Natura Vivan Nuuksion Haukanpesän toimipiste ja Vuosaaren melontakeskus tarjoavat ensiluokkaista kanoottivuokrausta Helsingissä ja lähialueilla.  

Kanootilla Nuuksion Haukkalammelle

Kun etsit kanoottivuokrausta Helsingissä tai pääkaupunkiseudulla, käänny Natura Vivan puoleen. Vuokraamme kanootteja Nuuksion Haukanpesän toimipisteellämme. Haukkalampi on tyynenä ja rauhallisena järvenä erinomainen melontavesistö avokanootille. Haukkalammella on useita rantautumispaikkoja, ja voitkin pitää melonnan lomassa taukoja, nauttia kupposen kuumaa ja syödä eväitä. Lammen rannoilta kohoaa jylhiä kallioseinämiä, joiden kupeeseen voit rantautua, vaeltaa kalliolle ja ihailla Nuuksion kansallispuiston upeita maisemia. Nuuksion avokanooteissa on keskipenkki, jonka ansiosta kyytiin mahtuu kaksi aikuista ja kaksi lasta. 

Vuokraamme myös Vuosaaren melontakeskuksella muutamia avokanootteja – meriolosuhteissa sillä voidaan meloa tyynempinä päivinä. Tuuliselle säälle suosittelemme mieluummin yksikkö- tai kaksikkokajakkia, ja aloitteleville kanoottimelojille suosittelemme joka tapauksessa mieluummin melontaa Nuuksion Haukkalammella.