Siirry sisältöön

Melo, SUP-lautaile, souda tai pyöräile fatbikella!

Tervetuloa vuokraamaan kajakkeja, kanootteja, soutuveneitä, SUP-lautoja ja fatbikeja useissa Etelä-Suomen luontokohteissa. Välineillämme tulevat tutuksi Itä-Helsingin rannikko ja Itämeri, Nuuksion Haukkalampi ja lähialueet sekä Teijon Matildanjärvi ja sen retkeilyreitit. 

Vuosaaren Melontakeskuksesta pääset tutustumaan rannikkoon ja lukuisiin ulkoilusaariin

Vuosaaren Melontakeskus sijaitsee Kallahdenniemen ja Ramssinniemen välissä ja tarjoaa suojaisat olosuhteet merimelontaan. Muutaman kilometrin etäisyydellä Melontakeskuksesta löydät useita ulkoilusaaria, joissa viettää taukoa, yöpyä ja saunoa! Fatbikella kuljet helposti Kallahdenniemen kärkeen merimaisemien äärelle ja tutustut Uutelan ulkoilualueen reitteihin ja polkuihin. Valikoimaan kuuluu myös SUP-lautoja, soutuveneitä ja kanootteja. 

Nuuksion Haukkalammella ulkoilet rennosti ja mieli lepää!

Nuuksion Haukkalammella sijaitsevasta Haukanpesän vuokraamosta voit varata SUP-lautoja, kanootteja, soutuveneitä sekä fatbikeja. Haukkalampi on pieni ja rauhallinen vesistö, jossa meloen tai suppaillen pääsee ihastelemaan alueen kalliomaisemia. Fatbikella voit pyöräillä useilla kansallispuistoa halkovilla teillä ja halutessasi haastaa itseäsi mäkisessä maastossa.

Teijon kansallispuisto on ulkoilijan ykköskohde!

Teijon Matildanjärvi on kalaisa järvi, jonka rannoilta löydät useita tulipaikkoja ja yöpymiseen soveltuvan Iso-Holman saaren! Voit vuokrata soutuveneen, kajakin, kanootin, SUP-laudan tai fatbiken. Matildanjärvi on pieni vesistö, jossa olosuhteet ovat useimmiten suotuisia vesiurheiluun ja pääset näkemään ison osan kansallispuistoa vesiltä käsin. Myymme myös kalastuslupia ja soutuveneellä pääset kalastamaan aamuvarhaisesta yömyöhään. Tarjoamme alueella myös kämppä- kota- ja caravan-majoitusta, joten voit viettää Teijolla koko perheen luontoviikonlopun!