Siirry sisältöön

Haluatko ostaa kajakin? Myymme vuokrakäytössä olleita kajakkeja Vuosaaren melontakeskuksella. Osta laadukas käytetty kajakki Helsingissä Natura Vivalta. 

KAJAKEISTA:

Myymme vuokrakäytössä olleita kajakkeja aina melontakauden jälkeen. Myytävät kajakit ovat ehjiä ja käytetyiksi hyväkuntoista. Kajakkien pohjan naarmut eivät vaikuta kajakkien kestoon tai käytettävyyteen. Lähtökohtaisesti myymme kajakkeja, jotka ovat olleet käytössä kaksi kesää, mutta osa myytävistä kajakeista on voinut olla käytössä kolmekin kautta. Kajakkivärejä on useita. Ostaja voi halutessaan kirjoittaa väritoiveen tilauksen lisätietokenttään. Emme järjestä kajakeista erikseen näyttöjä syyskaudella. Myymättä jääneet kajakit ovat esillä kevään Garage Sale- myyntitapahtumassa huhtikuussa Vuosaaren melontakeskuksella.

Lisätietoja sales@naturaviva.fi 

Käytetyillä kajakeilla ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta. 

OSTAMINEN: 

Kajakit ovat myynnissä Natura Vivan verkkokaupassa. Syyskaudella kajakin ostanut voi säilyttää kajakkia veloituksetta talvikauden Natura Vivan varastossa, josta se on noudettava viimeistään 15.4.2023.

Kajakin voi varata ainoastaan maksamalla varausmaksun 200€ per kajakki. Varausmaksua ei palauteta jos asiakas päättää perua kaupan.

Kajakin ostajalle tarjoamme myös melontavarustesettiä (liivi, aukkopeite ja mela) 50€ yhteishintaan:

  • Käytetyt lisävarusteet (suluissa ovh):
    * Melontaliivi 39 € (69 €)
    * Aukkopeite 35 € (59 €)
    * Mela (210-220cm, 2. os. säädettävä lapakulma) 50 € (89 €)

    Melontavarustetarjous on voimassa saatavuuden mukaan.