Siirry sisältöön

Me Natura Vivalla haluamme olla viitoittamassa melojan polkuasi aina kun haluat kääntyä melonnan ammattilaisten puoleen. 

Yhdelle melonta on elämys, toiselle harjoitus ja kolmannelle ammatti. Millainen on sinun melojan polkusi tai millaiseksi haluat sen rakentaa? Jokaisen melojan polku on yksilöllinen. Ei ole olemassa yhtä oikeaa reittiä edetä melojan polulla eikä melojan polulla ole tarpeen ajatella nousevansa tasolta toiselle. Olennaisinta on hahmottaa melonta liikkumistapana, ajanvietteenä, pakopaikkana tai vaikkapa mahdollisuuksina tutustua urbaaniin ympäristöön, uniikkiin luontoon, itseensä, muihin ihmisiin, eläimiin, jokamiehenoikeuksiin jne.

Natura Vivan melojan polulta löytyy monenlaisia reittejä

...jos olet melojan polulla alussa, niin suosittelemme aloittamaan matalan kynnyksen reiteistä eli vihreän kategorian poluista. Näitä ovat Tutustu melontaan -retket, Melonnan alkeiskurssit, kajakkivuokraus, yritystapahtumat. 

...jos olet melojan polulla päässyt jo vauhtiin, niin suosittelemme kokeilemaan sinisen kategorian polkuja. Näitä ovat kausikorttituotteet, Torstaimelonta -retket, roskaretket, tekniikkakurssit, yön yli retket, yritystapahtumat. 

...jos olet melojan polulla edennyt jo merta edemmäs, niin suosittelemme kokeilemaan punaisen kategorian polkuja. Näitä ovat viikonloppuretket, eskimokäännöskurssit, pelastautumiskurssit, taitokokeet, tekniikka- ja jatkokurssit. 

...jos olet pelannut melojan polun lähelle loppuvastusta, niin suosittelemme hakeutumaan mustan kategorian poluille. Näitä ovat lajiliittojen ja koulutusorganisaatioiden pätevoitymiskurssit, ensiapukurssit, eräopaskurssit, kouluttajakokeet jne.