Siirry sisältöön
Alkaen 140,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Natura Viva Oy info@naturaviva.fi 0102924030 Y-tunnus: 0649766-0 Kauppiaan ehdot

Melontareitti Helsingistä itään on monipuolinen ja vaihteleva. Meiltä saat kaikki tarvittavat varusteet. Lähde seikkailemaan Suomenlahden upeaan saaristoon!

Suomenlahden rannikkoHelsingistä itään tarjoaa melojalle välähdyksen upeaa saaristoluontoa avomeren tuntumassa. Melontakeskuksemme Vuosaaressa on sopiva aloituspaikka tälle upealle retkelle. Säästä ja kokemuksestasi riippuen voit valita useita reittejä Sipoon sokkeloisen saariston läpi. Matkan varrella on hienoja ulkoilualueita, ja alueella on myös vuokrattavia mökkejä. Jos päätät retkesi muualle kuin melontakeskuksemme, voimme järjestää paluukuljetuksen erillistä korvausta vastaan.

Varaus: Valitse alustava osallistujamäärä ja päivämäärä. Me vahvistamme kajakkien ja varusteiden saatavuuden tämän jälkeen.

Tuki: Retkesi kestäessä takaamme puhelintuen kaikkina aikoina. Hätätilanteissa saat meiltä ohjeet. 

Hintaan sisältyy:

* Merikajakki (yksikkö) ja tarpeelliset varusteet (mela, aukkopeite ja pelastusliivi). Tutustu monipuoliseen kajakkivalikoimaamme. Myös kaksikko on tälle retkelle saatavissa. 

* Retkikeitin, kattila ja muut keittovälineet (sis. yhden kaasupullon). Retkiastiat

* Turvavälineet (pumppu yms.).

* Kartta ja kompassi.

* Teltta (2–3 henkeä).

* Makuualusta.

* Kuivapusseja.

* Vesiastia.

* Märkäpuku tarvittaessa.

* Vedenpitävä kännykkäpussi.

Kaikki varusteemme ovat huippulaatua. Meiltä saatavia kajakkimerkkejä mm. Valley, Wilderness Systems ja Prijon. Aukkopeitteet toimittaa Seals ja pelastusliivit Palm.

Ruoka ja henkilökohtainen vaatetus eivät sisälly hintaan. Suosittelemme omaa makuupussia, mutta voimme myös vuokrata makuupussin eri hintaan. Vuokraamme myös GPS-laitteita. Vedenpitävä karttamme sisältää tiedot ulkoilualueista, saariston palvelupisteistä sekä rantautumispaikoista.