Siirry sisältöön

Soutuveneet vuokralle Nuuksion kansallispuistossa, Vuosaaressa edustalla sekä Teijon Matildanjärvellä

Soutelu kuuluu Suomen suveen. Luonnon voikin kokea vahvimmillaan juuri kesäaikaan ja hiljakseen soudellen on ihana nauttia luonnon rauhasta. Natura Vivan Nuuksion Haukanpesältä ja Vuosaaren melontakeskukselta voit vuokrata soutuveneet rentouttavaan vapaapäivän souteluhetkeen, niin pidemmille kuin lyhyemmillekin retkille.

Matildanjärven soutuveneet ja kalastus

Matildanjärven vedet ovat loistavia soutuvesiä ja myös kalastajien suosiossa. Vuokraa Natura Vivalta soutuvene Teijon luontokeskukselta Matildanjärven rannasta ja lähde laineille. Tee piknik järven keskellä sijaitsevalle Isoholman saarelle tai narraa kaloja – Matildanjärvi on metsähallituksen erityiskalastuskohde, ja sinne on istutettu kalastuskokoista kirjolohta.

Soutelemaan Nuuksiossa ja Vuosaaressa

Nuuksion tyynellä, jylhien kallioiden reunustamalla Haukkalammen metsäjärvellä on rauhallista ja mukavaa soudella. Vuosaaren monipuolinen lähisaaristoluonto taas tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa. Vuokraa soutuvene Natura Vivan toimipisteeltä ja vietä omatoiminen soutelupäivä näissä upeissa luontokohteissa! 

Soutuveneen voit vuokrata Nuuksiossa alkaen yhdestä tunnista ja Vuosaaressa alkaen kahdesta tunnista, myös yön yli kestäville retkille. Vuokraan sisältyvät kaikki souteluun tarvittavat varusteet; vene, airot, melontaliivit ja äyskäri. Ei muuta kuin airot veteen ja menoksi!