Siirry sisältöön
Privaattiretki - Nuuksio Canoe and Hike Adventure
436,00 € / 3 h
Hinta sisältää 4 henkilöä.Tämän yli menevät:
  • Henkilöä109,00 €

Tuoteoptiot

Buukkaa yksityinen, ohjattu melonta- ja patikkaretki Nuuksion Haukkalammen maisemissa! Upea seikkailu odottaa, hyppää kanoottiin! Nuuksion luonto on kaunis ja kokemisen arvoinen!

Tämän privaattiretken aikana tutustut tähän intiaanien tapaan liikkua villin luonnon vesireittejä pitkin. Melontaretken aikana pidämme taoun ja nautimme eväsleivän sekä juoman. Jyrkät rannat suojaavat avomaiden tuulilta ja kanootilla on mukava meloa järvellä. Haukkalampi on pieni vesistö, joten melontamatka ei ole pitkä. Melontaosuuden lisäksi kiipeämme Haukkalammen kallioiden päälle ja ihailemme Nuuksion kansallispuiston upeita maisemia. Suosittelemme melontaretkelle sopivaa vaatetusta.

Suosittelemme melontaretkelle sopivaa vaatetusta.

Retken aloituspaikka: Nuuksion Haukanpesä.

Aika: 1.5.–30.9. milloin tahansa sopimuksen mukaan. 

Ryhmän koko: 1–8 henkeä (minimiveloitus 4 hengen mukaan). Ole meihin yhteydessä, jos haluat retken isommalle ryhmälle!

Ohjaaja: Natura Vivan ammattiopas.

Vaativuus: Sopii aloittelijoille. Kanoottimme ovat vakaita ja helppoja hallita.

Kesto: 3 h

Hintaan sisältyy: Opastus, avokanootti, mela, pelastusliivit, vesipullo ja retkieväät.

Lisäpalvelut: Voit varata retkellesi menopaluu-kuljetuksen. Valitse lisäpalveluvalikosta kuljetus ja lisää se tilauksellesi. Yhteen kuljetukseen mahtuu enintään 8 matkustajaa. Mainitse tilauksen lisätiedoissa toivottu noutopaikka esimerkiksi hotellin nimi. Kuljetuksen noutoaika on 45 minuuttia ennen retken merkittyä aloitusaikaa.