Siirry sisältöön

Osta vastuullisesti - Natura Viva myy käytettyjä ulkoiluvälineitä!

Natura Vivan retkikauppa tarjoaa retkeilystä ja ulkonaolosta kiinnostuneille asiakkaillemme hyväkuntoisia käytettyjä ulkoiluvälineitä. Tuotteet ovat laadukkaita ja kestäviä ja niillä viihdyt retkellä. Ulkona on hyvä olla, varsinkin oikeilla varusteilla.

Osta Natura Vivan laadukkaita käytettyjä vuokravälineitä! Myymme säännöllisesti vuokrakäytössä olleita kajakkeja, kanootteja, Fatbikeja, SUP-lautoja sekä muita varusteita. Nyt sinulla on loistava mahdollisuus tulla tekemään löytöjä ja lunastamaan itsellesi ensiluokkaisia ulkoiluvälineitä. 

Käytettyjen välineiden myynti verkossa

Kaikki käytetyt ulkoiluvälineet ovat myynnissä suoraan verkkokaupasta! Suurin osa kalustostamme on ollut vuokraus- ja retkikäytössä 2-3 sesongin ajan. Ostoksen jälkeen voimme säilyttää ulkoiluvälinettä aina kesäkauden alkuun saakka ja hakeminen onnistuu esimerkiksi 15.4 Garage Salen yhteydessä Vuosaaren Melontakeskukselta.

Käytettyjen välineiden myynti livenä

Natura Viva järjestää Garage Sale -myyntipäivän Vuosaaren Melontakeskuksella aina keväisin. Vuoden 2023 Garage Sale järjestetään 15.4! Olemme avoinna 10.00-15.00. Paikan päälle kannattaa tulla heti aamusta, jotta pääset valitsemaan koko valikoimasta.