Natura Vivan retkikauppa tarjoaa retkeilystä ja ulkonaolosta kiinnostuneille asiakkaillemme laadukkaita tuotteita ja palveluja. Tuotteet ovat laadukkaita ja kestäviä ja niillä viihdyt retkellä. Ulkona on hyvä olla, varsinkin oikeilla varusteilla.

 

Osta Natura Vivan laadukkaita käytettyjä vuokravälineitä! Myymme säännöllisesti vuokrakäytössä olleita kajakkeja, kanootteja, Fatbikeja sekä muita varusteita. Nyt sinulla on loistava mahdollisuus tulla tekemään löytöjä ja lunastamaan itsellesi ensiluokkaisia ulkoiluvälineitä. 

Myymme käytettyjä SUP-lautoja, kajakkeja ja retkivarusteita taas syksyllä 2022.

Vuosittain järjestettävä Garage Sale on tullut keväisin jäädäkseen. Katso kevään 2022 myyntitapahtumaamme, joka järjestettiin Vuosaaren melontakeskuksella 9.-10.4.2022. https://www.facebook.com/events/1133432853727515/?active_tab=discussion

Huom! Käytetyt kajakit ja SUP-laudat ovat ostettavissa verkkokaupastamme aina niin kauan kuin tavaraa riittää. 

Käytettyjen varusteiden lisäksi myymme valikoitujen toimittajien laadukkaita tuotteita. Tutustu ja osta omaksi!

Kauppamme sisältää usean eri kauppiaan tuotteita, joita voit kerätä samaan ostokoriin ja maksaa lopuksi kortilla tai verkkopankilla yhdellä maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti. Tuotteiden tilaukset sekä maksut kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Mikäli tarvitset tuotteesta lisätietoja, ole aina yhteydessä kauppiaaseen.