Siirry sisältöön

Haluatko ostaa kajakin tai kanootin? Myymme vuokrakäytössä olleita kajakkeja Vuosaaren melontakeskuksella. Osta käytetty kajakki Helsingissä Natura Vivalta. 

KAJAKEISTA:

Myymme vuokrakäytössä olleita kajakkeja aina melontakauden jälkeen. Vuokrakäytössä olleessa kalustossa on näkyvissä käytön jälkiä, mutta kaikki myytävä kalusto on ehjää ja hyväkuntoista. Lähtökohtaisesti myymme kalustoamme, jotka ovat olleet käytössä kaksi kesää, mutta osa myytävistä kajakeista on voinut olla käytössä kolmekin kautta. Aloitamme tänä vuonna kajakkien myynnin vuonna 2019 ostetuista kajakeista.

Lisätietoja kajakeista saat info@naturaviva.fi tai käymällä Vuosaaren Melontakeskuksella. Olemme syyskuussa auki viikonloppuisin 10.00-18.00, mutta muina aikoina tapaaminen Melontakeskuksella tulisi sopia etukäteen.

Käytetyillä kajakeilla ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta. 

KAJAKKIEN SIJAINTI:

Vuosaaren Melontakeskus, Harbonkatu 13, 00980

OSTAMINEN: 

Kajakit ovat koko ajan myynnissä verkkokaupassa, eikä niitä voi varata itselleen ilman, että maksaa varausmaksun 200€. Varausmaksua ei palauteta jos asiakas päättää perua kaupan. Kajakin maksaminen on mahdollista tehdä myös Melontakeskuksella.

Kajakin ostajalle tarjoamme myös melontavarustesettiä 50€ yhteishintaan:

  • Käytetyt lisävarusteet
    * Palm tai Aqua Design melontaliivi
    * Palm aukkopeite
    * Liker FG mela

Melontavarustetarjous on voimassa saatavuuden mukaan.