Siirry sisältöön

Natura Vivan melontakursseilla opit melonnan perustaidot!

Natura Viva tarjoaa monipuolisen valikoiman melonnan alkeiskursseja Helsingissä, Espoossa sekä Teijon kansallispuistossa. Melontakurssille osaltuvilta ei edellytetä aiempaa melontakokemusta. Melonnan alkeiskurssi on loistava tapa aloittaa uusi harrastus!

Natura Viva järjestää melonnan alkeiskursseja kolme kohteessa kesäkaudella 2024:

  • Vuosaaren Melontakeskus, Helsinki

  • Matinkylän Melontapiste, Espoo

  • Teijon kansallispuisto - Matildanjärvi, Salo

Kursseilla opitaan melonnan perustekniikat ja melontaturvallisuuteen liittyvät tärkeät taidot. Kokeneiden ja asiantuntevien oppaiden johdolla osallistujat pääsevät aloittamaan uuden harrastuksen ja kehittämään osamistaan jatkokursseilla. 

Alkeis- ja jatkokursseja, sekä turvallisuustaitojen harjoittelua

Melonnan alkeiskurssi noudattaa Suomen melonta- ja soutuliiton sisältösuosituksia, ja sillä opitaan melonnan perustaitoja ja turvallisuusasioita. Melonnan alkeiskurssi antaa valmiudet jatkaa itsenäistä harjoittelua turvallisesti. Alkeiskursseja on tarjolla sekä arkisin että viikonloppuisin!

Tekniikkakursseilla syvennämme alkeiskursseilla opittuja tietoja ja taitoja ja opettelemme vaativampia melontatekniikoita.Pelastautumisharjoituskurssilla harjoittelemme tärkeitä pelastautumistekniikoita , sekä turvallisuustaitoja, joiden avulla voimme välttää vaaratilanteet ennalta.