Siirry sisältöön
Tentsile-majoitus Myllyjärvellä
Alkaen 149,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Fiskarsin alueella sijaitseva Myllyjärvi on upea luontokohde. Nyt sinulla on mahdollisuus viettää yö elämyksellisessä puumajoitteessa järven rannalla ja nauttia yksityisen grillikodan tunnelmasta. Saat käyttöösi myös tilavan outdoorkokoustilan, joka soveltuu keittokatokseksi tai muuhun oleskeluun.

Mikä on puumajoite

Tentsile on suuren suosion saavuttanut elämyksellinen puumajoite, joka yhdistää riippumaton ja perinteisen teltan parhaat puolet. Majoite kiinnitetään kolmen keskenään kolmion muodossa olevan puun runkoihin tukevasti kiinni noin 1-1,5 metrin korkeuteen. Majoittuja voi halutessaan nukkua ilman sadesuojaa pelkällä itikkaverkolla kirjaimellisesti luonnon keskellä. Käyttämämme Tentsile Stingray -malli on suunniteltu kolmelle majoittujalle, ja parhaiten se soveltuu kahdelle aikuiselle tai kolmelle lapselle tai näiden yhdistelmälle.

Varustus

Varaamalla Fiskarsin Myllyjärvellä sijaitsevan Tentsile-elämyksen saat käyttöösi koko yksityisen alueen, jolla sijaitsee yhden Tentsile puumajoitteen lisäksi myös grillikota, outdoorkokoustila ja ulko-wc. Grillikodalla on polttopuita ja kirves.

Huom! Muista aina ottaa mukaan makuupussi, makuualusta, tulitikut ja wc-paperia. (Nämä eivät kuulu palveluvarustukseen.) 

Sijainti

Myllyjärven tentsile sijaitsee Raaseporissa, noin 2,5 kilometrin päässä Fiskarsin ruukista. Osoite: J. E. Erikssonintie 100, 10470 FISKARS

Lähin kauppa on Fiskars Villagen kylässä, noin 3 kilometrin kävely- tai ajomatkan päässä Myllyjärven mökiltä.

Alueen varaaminen ja käyttö

Alue on vuokralaisen käytössä tulopäivän klo 13:sta lähtöpäivän klo 11:een. Vuokralainen saa mennä alueelle vasta varausajan alkaessa. 

Avaimet

Avaimet sijaitsevat älyavainlaatikossa alueella. Vuokraajalle toimitetaan kohteen avainlaatikkoon henkilökohtainen, varauksen ajan voimassa oleva PIN-koodi etukäteen hyvissä ajoin ennen varauksen alkua.Vuokraaja saa koodin myös mökille johtavan tien puomin lukkoon.

Siisteys, loppusiivous ja roskat

Vuokralainen on vastuussa vuokrakohteen, sen pihapiirin sekä siihen liitettyjen palvelujen siisteydestä. Alueen ja rakennusten täytyy olla siivottu huolellisesti käytön jälkeen siten, että seuraavalla tulijalla on miellyttävää saapua Myllyjärvelle nauttimaan. Myllyjärven tentsile-alueella noudatetaan roskatonta retkeilyä. Kaikki jätteet on vietävä pois alueelta. Alueelle ei saa myöskään jättää mitään ruoka-aineita.

Ehdot, säännöt ja ohjeet 

Tentsilen varaaja on täysimääräisesti vastuussa koko alueesta sekä myös henkilöistä, jotka majoittuvat tai vierailevat alueella. Tutustu ehtoihin ennen varaustasi.