Siirry sisältöön

Natura Vivan kausikortti on työnantajalle upea mahdollisuus tarjota koko henkilöstölle koko vuodeksi harrastusmahdollisuuksia turvallisesti ulkoilmassa!

Ulkoilijan kausikortin monet mahdollisuudet

Oletko koskaan laskenut paljonko eri harrastusvälineiden hankintaan, ylläpitoon ja säilytykseen kuluu rahaa? Natura Vivan ulkoilijan kausikortti on ainutlaatuinen pääsylippu luontoaktiviteettien pariin. Kausikortin haltija käyttää liki vapaasti kajakkeja, kanootteja, soutuveneitä, SUP.-lautoja ja fatbikeja kaikissa Natura Vivan toimipisteissä Vuosaaressa, Nuuksiossa, Teijossa, Suvisaaristossa ja Korpilammella. Kalustoa uusitaan säännölisesti ja kausikorttilaisella on aina huolletut välineet käytössään. Kausikortti on aina henkilökohtainen, mutta kortin haltijan alle 15-vuotiaat lapset voivat osallistua samalla kausikortilla kun käytössä on kaksikkokajakki, avokanootti tai soutuvene.

Kustannustehokas ratkaisu yritykselle

Hankkimalla Ulkoilijan kausikortit tuet koko yrityksen henkilöstön hyvinvointia. Tutkitusti ulkona mieli virkistyy ja säännöllinen luontoliikunta auttaa jaksamaan töissä paremmin. Kausikortti tarjoaa mahdollisuuden myös harrastaa eri lajeja yhdessä työkavereiden kanssa työajalla ja sen ulkopuolella.

Palveluverkosto laajenee

Kausikortin suuri suosio kasvattaa palveluverkostoa. Natura Viva on Etelä-Suomen suurin luontoaktiviteettien tarjoaja ja hallinnoi mittavaa määrää eri vesivälineitä (kajakkeja, SUP-lautoja, soutuveneitä, avokanootteja) ja pyöriä. Olemassa olevien toimipisteiden lisäksi uusia lajipisteitä avataan Etelä-Suomeen jo kaudelle 2021. Kaluston käyttöä seurataan toimipistekohtaisesti tarkasti ja lisätään sinne missä kysyntää on. 

Pyydä tarjous

Valitse tuotesivulta yrityksesi henkilöstömäärä ja pyydä tarjous. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian!