Siirry sisältöön
Matildanjärven sauna

Saunaan Teijon kansallispuistoon? Se on erinomainen idea esimerkiksi luontoretken jälkeen. Vuokraa saunamme ja nauti löylyistä.

Vuokrasaunamme Matildanjärven rannan läheisyydessä lämpiää niin yksityisillä vuokravuoroilla kuin yhteisvuoroillakin. Tule saunomaan Matildajärven rannalle!

Patikoinnin, melonnan tai Fatbike-retken jälkeen on rentouttavaa pistäytyä saunassa. Kansallispuiston luonto luo saunahetkellesi upeat puitteet, ja saunasta pääset myös uimaan Matildajärveen. Varaa Teijon sauna kaveriporukalle, työpaikan ulkoilupäiväksi tai perheellesi luontopäivän päätteeksi. 

Vuokrasaunaan porukalla

Teijon vuokrasauna sijaitsee Natura Vivan Teijon Luontokeskuksen välittömässä läheisyydessä, Matildanjärven rannan tuntumassa. Saunan löylyihin mahtuu samaan aikaan mukavasti 6–8 henkeä, ja saunan yhteydessä on takkahuone. Pesuhuoneissa on juokseva vesi ja suihkutilat yhdelle hengelle kerrallaan. Pyyhkeitä vuokrataan Teijon Luontotalolla. Hulppealla terassilla on pöytä ja istumapaikat 10 hengelle, ja näkymät yli Matildanjärven ovat aivan upeat.