Siirry sisältöön
Tentsile-majoitus Norrkullalandetissa
Alkaen 79,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.
Tentsile

Tentsile-majoitus Sipoon saaristossa Norrkullalandetissa!

Norrkullalandetin itärannalla sijaitseva tentsile-majoitus sopii erinomaisesti Norrkullalandetiin tutustuvan ulkoilijan tukikohdaksi. Vietä yö elämyksellisessä puumajoitteessa aivan Itämeren rannalla.

Norkullalandet on Sipoon saariston suosituin retkikohde, josta löydät kaunista meriluontoa sekä kattavat kahvila- ja ravintolapalvelut kesäkaudella. Varaa Norrkullalandetin tentsile-majoitus ja lähde nauttimaan saaren hiekkarannoista ja upeista metsämaisemista.

Kesäkaudella kaikki Norkullalandetin palvelut ovat auki ja alue on suosittu vierailukohde niin veneilijöille, melojille kuin muillekin luonnossa liikkuville.

Saapuminen Norrkullalandetiin

Norkullalandetiin saavutaan aina vesiteitse. Portö Line järjestää kuljetuksen tilausperusteisesti saarelle päivittäin kesäkauden aikataulujen mukaisesti.

  • Majoittujat saavat tarkat saapumisohjeet varauksen jälkeen.

  • Säännöllinen lauttaliikenne kulkee sekä Kalkkirannan, että Gumbostrandin satamista.

  • Melojien on helppo rantautua aivan mökin tuntumaan.

  • Norrkullalandetissa on vierasvenelaituri.

Tentsile-puumajoite

Tentsilessä nukut makeasti keskellä luontoa. Ilmassa "leijuvassa" puuteltassa on tunnelmallista - sateettomina öinä voit ottaa päälliskankaan pois ja ihailla yllesi avautuvaa maisemaa verkkokankaan läpi. Majoite kiinnitetään kolmen keskenään kolmion muodossa olevan puun runkoihin tukevasti kiinni noin 1-1,5 metrin korkeuteen. Tentsile Stingray -malli on suunniteltu kolmelle majoittujalle - parhaiten se soveltuu kahdelle aikuiselle tai kolmelle lapselle tai näiden yhdistelmälle.

Varaukseen sisältyy:

  • Majoitus Tentsile-puumajoituksessa

  • Varaus on voimassa tulopäivän klo 13.00 lähtöpäivän 11.00 asti.

  • Ota mukaasi makuupussin ja makuualustan - nämä eivät kuulu palveluvarustukseen! 

Ehdot, säännöt ja ohjeet 

Tentsilen varaaja on täysimääräisesti vastuussa koko alueesta sekä myös henkilöistä, jotka majoittuvat tai vierailevat alueella. Tutustu ehtoihin ennen varaustasi.