Siirry sisältöön
Tule kesätöihin Natura Vivalle!
[]

Haluatko työskennellä ensi kesänä vastuullisen luontomatkailun parissa?

Natura Viva on Etelä-Suomen johtava luontomatkailupalveluiden tarjoaja. Palveluidemme parissa luontoon tutustuvat niin paikalliset kuin matkailijatkin. Vuokraamme kajakkeja ja muita ulkoiluvälineitä, järjestämme kursseja ja retkiä yksityisasiakkaille sekä ryhmille, vuokraamme majoituskohteita, saunoja ja caravan paikkoja uniikeissa ympäristöissä. Asiakkaamme melovat, SUP-lautailevat ja pyöräilevät jopa yhdeksässä Etelä-Suomen kauniissa luontokohteessa.

Natura Vivalla työskentelee kesäkaudella kymmeniä työntekijöitä eri toimipisteissämme, keskellä suomalaista luontoa! Etsimme asiakaspalvelijoita, oppaita ja asiakaspalveluvastaavia eri toimipisteisiimme Etelä-Suomessa.

Kokemuksemme perusteella tehtävistä suoriutuu hyvin monenlaisella koulutustaustalla ja työkokemuksella. Esimerkkejä meillä sesonkityöntyötä tekevien taustoista matkan varrelta listattu alle:

  • opiskelija, opettaja, rehtori

  • kokki, liikenneasematyöntekijä, kahvilatyöntekijä

  • restonomi, tradenomi,

  • eräopas, liikuntaneuvoja, liikunnanohjaaja, uimaopettaja, hiihdonopettaja

  • yrittäjä, konsultti, toimihenkilö

Hyvä asenne, halu kehittyä ja positiivinen vire ovat työn kannalta kaikkein tärkeimmät taipumukset. Asiakkaamme nauttivat luonnosta, ulkoilusta ja kohtaamisista. Asiakkaat ovat virkistäytymässä omasta tahdostaan ja käyttävät palveluitamme usein vapaa-ajallaan. Kaikki edellä tekee työstä mielekästä ja palkitsevaa.

Natura Vivalla työskentely antaa sinulle monipuolista kokemusta matkailu – ja ohjelmapalvelualalta. Jos haluat työskennellä ensi kesän luontomatkailun ja unohtumattomien ulkoiluelämyksien parissa - katso avoinna olevat paikat alta!

Ps. Hyvin tehdyn kesätyön päätteeksi sinulla on mahdollisuus työllistyä Natura Vivalle päätoimisesti.

Haussa työntekijöitä seuraaviin tehtäviin kesäsesongille 2024: