Siirry sisältöön
Haukanholman tulipaikka
[]

Haukanholman tulipaikka on upea levähdyspaikka Haukkalammella, Nuuksion kansallispuistossa. Vuokraa kanootti Natura Vivan Haukanpesältä ja melo Haukanholmalle.

Nuuksion kansallispuiston tulipaikoista hyvin lähellä Natura Vivan Haukanpesän toimipistettä sijaitsee Haukanholma. Tämä tulipaikka on lyhyen melonta-, soutu- tai suppausmatkan päässä Haukanpesältä Haukkalammen länsirannalla. Toki voit myös vaeltaa Haukanholmalle Haukkalammen rantoja pitkin. 

Tulipaikkaa vastapäätä kohoavat vastarannalla jyrkät kalliot – maisemat ovat Haukanholman upealla levähdyspaikalla kohdallaan. Haukanholman tulipaikan varustukseen kuuluvat tulentekopaikka ja keittokatos. Täällä onkin mukava levähtää melonta- tai souturetken lomassa, syödä eväitä luonnon helmassa ja ihailla hienoja maisemia. Haukanholman tulipaikan liepeillä on myös telttapaikkoja yön yli suuntautuvia retkiä varten.

Nuuksion kansallispuiston tulipaikkoja huoltaa Metsähallitus ja niissä on kaikilla polttopuut valmiina. Puukko ja tulentekovälineet kannattaa kuitenkin varata mukaan.