Siirry sisältöön

Fiskars Villagen seudut tarjoavat mainiota mahdollisuuksia pyöräretkelle Etelä-Suomessa. Tutustu Trail Centerin tarjontaan ja vuokraa maastopyörä tai Fatbike.

Fiskars Villagen alue on loistavaa pyöräilytienoota, ja yli 60 kilometrin maastopyöräpoluilta löytyy jokaiselle taitotasolle sopiva reitti, leveistä ja tasaisista hiekkateistä jyrkkänousuisiin ja teknisesti erittäin vaativiin reitteihin. Fiskars Village Trail Center on pyöräilykeskus Fiskarsissa ja jokaisen maastopyöräilystä kiinnostuneen pakollinen vierailukohde.

60 kilometriä merkittyjä pyöräreittejä Fiskarsissa

Fiskars Villagen alueen reitit on merkitty vaikeustason mukaan neljällä eri värillä. Vihreä merkkaa helppoja kaikille pyöräilijöille sopivia reittejä, sininen hieman haastavampia polkuja, punainen vaikeita ja vaativia ja musta erittäin vaikeita ja teknisesti haastavia. Reitit pyritään pitämään kunnossa ja ajokelpoisina vuoden ympäri, mutta talviaikaan osa reiteistä voi olla suljettu. Reitit on suunniteltu alan ammattilaisten johdolla ja ne palvelevat kaikkia pyöräilyn sekä polkujuoksun ystäviä. Reitit on suunniteltu luontoa ja alueen kulttuurihistoriaa kunnioittaen. Korkeuseroa on suurimmillaan 60 metriä. 

Fiskars Village Trail Centerin reittien rakentamisesta ja ylläpidosta vastaa Flowriders ry. Lisätietoja alueen pyöräreiteistä. Fiskarsin Ruukissa on toiminut aktiivisten maastopyöräilijäharrastajien joukko koko 2000-luvun ajan, ja vuonna 2015 laitettiin aluelle kaikille avoimen maastopyöräreitistön rakentaminen Ruukin alueelle.

Vuokraamosta Fatbikeja ja maastopyöriä

Fiskars Village Trail Centerin vuokraamosta vastaa Natura Vivan yhteistyökumppani Roll Outdoors. Vuokralla on sekä Fatbikejä, normaaleja maastopyöriä sekä sähköpyöriä. Katso pyörätarjonta ja vuokraa itsellesi maastopyörä Fiskarsissa. 

Fiskars Village Trail Centerin osoite: Kuparivasarantie 9, 10470 Fiskari.