Siirry sisältöön
Tutustu melontaan Vuosaaressa
39,00 €
39,00 € / 2 h
Hinta sisältää 1 henkilön.Tämän yli menevät:
  • Henkilöä39,00 €
VuosaariSopii aloittelijalle!

Opastetulla retkellä tutustut kajakkimelontaan Itä-Helsingin kauniiseen saaristoon!

Oletko aina halunnut käydä melomassa Itämerellä?

Tällä aloittelijoille tarkoitetulla retkellä pääset kokeilemaan merimelontaa opastetusti. Pidämme rennon melontatahdin ja välillä taukoilemme nauttien kauniista meriluonnosta. Retkellä melotaan peruskajakeilla, jotka ovat vakaita ja helposti ohjattavissa. Ennen lähtöä tutustumme melontavarusteisiin, perustekniikkaan ja turvallisuuteen. 

Itä-Helsingin saaristo on upea paikka melontaan ja Vuosaaren Melontakeskuksen läheisyydestä löytyy useita ulkoilusaaria. Jos retki inspiroi melomaan useamminkin, kannattaa tutustua kausikortteihimme. Hyvitämme 32€ kausikorteistamme tämän retken osallistujille.

Mitä mukaan?

Retkellä pääset melomaan helpolla peruskajakilla ja saat meiltä kaikki tarvittavat melontavarusteet. Mukaan kannattaa ottaa säänmukaiset varusteet ja juomapullo. Meloa voit myös ilman kenkiä, joten sinun ei tarvitse miettiä erillisiä jalkineita retkelle. 

Lisätietoja:

  • Sijainti: Vuosaaren Melontakeskus, Harbonkatu 13, 00980 Helsinki

  • Aika: Klo 18.00-20.00. Oppaanne tapaa ryhmän 15 minuuttia ennen retken alkua. 

  • Osallistujamäärä: Enintään 16 henkilöä

  • Opastus: Natura Vivan ammattioppaat

  • Retken vaativuus: Retkelle osallistuminen ei vaadi aikaisempaa melontakokemusta. Käytettävät kajakit ovat tukevia ja helppoja, joten voit meloa rennoin mielin!