Siirry sisältöön
Vuokraamo Vuosaaren melontakeskuksessa
SUP-lautailuFatbikeKajakkiKanoottiSoutuvene

Natura Vivan Vuosaaren melontakeskus tarjoaa kajakin vuokrausta Helsingissä

Tule käymään tai tutustu tarjontaamme verkkosivuillamme. Melonta on erikoisalaamme!

Tarjoamme Vuosaaren melontakeskuksella vuokralle sekä yksikkö- että kaksikkokajakkeja. Valikoimaamme kuuluvat myös isommilla tavaratiloilla varustetut retkikajakit pidempiä melontaretkiä varten sekä merikajakit kokeneemmille melojille. Natura Vivan Vuosaaren melontakeskukselta saat vuokrattua myös SUP-lautoja miellyttäviin suppailuhetkiin, Fatbike-polkupyöriä vauhdikkaisiin pyöräretkiin sekä soutuveneen mukavia veneretkiä varten.

Kajakkeja voi vuokrata kahdesta tunnista alkaen, myös pidemmille melontaretkille ja yön yli kestäville retkille. Vuokraa itsellesi sopivin kajakki haluamaksesi ajaksi ja lähde melontaretkelle Itä-Helsingin saaristoon. Vuosaaren melontakeskus on erinomainen paikka vuokrata kajakki Helsingissä. Voit tutustua tarkemmin Itä-Helsingin melontareittihin täällä. Vuosaaren saaristossa on paljon kaikkille avoimia virkistyssaaria. Ulkoilusaariin voit tutustua täällä.

Natura Vivan melontakeskus Helsingin Vuosaaressa palvelee kaikkia melonnasta kiinnostuneita

Natura Vivan melontakeskus Helsingin Vuosaaressa on jokaisen melonnan ystävän ykkösvierailukohde keskellä kaunista ja merellistä Helsinkiä. Melontakeskus on avoinna toukokuun alusta syyskuun loppuun.

Vuokraa kajakki, SUP-lauta, soutuvene tai Fatbike, saavu myös kahville!

Vuosaaren Melontakeskuksen aukioloajat 2024

Osta Natura Vivan kausikortti ja pääset melomaan omatoimisesti jo toukokuussa. Ulkoilijan kausikortilla voit meloa, sup-lautailla, pyöräillä, soudella ja lumikenkäillä niin paljon kuin haluat.

Touko-kesäkuu 18.5.-2.6.

Arkisin suljettu*
La klo 10-18
Su klo 12–17

*järjestämme melonnan alkeiskursseja sekä retkiä. Kausikorttilaiset pääsevät melomaan ja pyöräilemään omatoimisesti. Maastopyörien omatoimivuokraus palvelee.

Kesä- ja heinäkuu 3.6.-11.8.

Arkisin klo 14–21
La klo 10 - 21
Su klo 10 - 18

Elo-syyskuu 12.8.-1.9.

Arkisin klo 14–20
La klo 10 - 20
Su klo 10 - 18

Syyskuu 2.9.-15.9.

Arkisin suljettu*
La klo 12–17
Su klo 12–17

*järjestämme melonnan alkeiskursseja sekä retkiä. Kausikorttilaiset pääsevät melomaan ja pyöräilemään omatoimisesti. Maastopyörien omatoimivuokraus palvelee.

Sijainti ja saapuminen

  • Vuosaaren Melontakeskus - Harbonkatu 13, 00980 Helsinki

  • Melontakeskus on saavutettavissa julkisen liikenteen avulla www.hsl.fi

  • Melontakeskuksen edustalla useita parkkipaikkoja - arkisin 4h rajoitus

Varaukset

Voit varata haluamasi tuotteen varauskalenteristamme aukioloajoillemme. Ostoskoriin voit lisätä useampia tuotteita ja varauksen voit maksaa suoraan verkkokaupassa. Välinevarauksia on mahdollista tehdä ainoastaan maksamalla varaus etukäteen.

Vuokraamoon voi tulla myös paikan päälle ilman ennakkovarausta, mutta kaikkina aikoina ei välineitä ole vapaana. Jos siis haluat varmasti melomaan, niin kannattaa ehdottomasti varata vuokraväline etukäteen. Jokaisen vuokravälineen omalta sivulta näet kyseisen välineen saatavuuden valitsemalla päivän ja kellonajan.

Yli vuorokauden varaukset voit tehdä ottamalla yhteyttä: info@naturaviva.fi tai puh. 010 292 4030. 

Kausikortit

Sopivalla kortilla pääset melomaan ja ulkoilemaan edullisesti. Lajikausikortilla voit valita oman lajisi - kajakki tai SUP-lautailu. Ulkoilijan kausikortilla käytössäsi on kaikkien lajien vuokravälineet.

UUTTA! Jäätelökahvila Paja Kallahti avautui toukokuussa 2024. Signature -jäätelöillään mainetta niittänyt kahvila-ravintola kutsuu herkuttelijoita nauttimaan irtojäätelöistä, suolaisista ja makeista herkuista ja janon sammuttavista virvokkeista Itä-Helsingin kauneimmissa maisemissa.

Tarjolla on Pajan omia lähituotettuja artesaanijäätelöitä, vastajauhettua kahvia, holittomia ja holillisia virvokkeita sekä nälkäisen merenkävijänkin tyytyväiseksi tekeviä ruokia. Pajan salaisella reseptillä valmistetut muurinpohjaletut hillolla ja kermavaahdolla saattavat viedä kielen mennessään.

Sisätiloissa on noin 20 asiakaspaikkaa ja 30 paikkaisella merenrantaterassilla, voit nauttia herkuista, merestä ja auringosta.

Pajan aukioloajat 2024

Toukokuu

Ma-Ti suljettu, Ke-Pe klo 12-18, La-Su klo 10-18

3.6.-20.6.

Ma-Pe klo 14-21, La klo 10-21, Su klo 10-18

21.6.-28.7.

Ma-La klo 10-21, Su klo 10-18

29.7.-11.8.

Ma-Pe klo 14-21, La klo 10-21, Su klo 10-18

12.8.-1.9.

Ma-Pe klo 14-20, La klo 10-20, Su klo 10-18

Tule testaamaan eksoottia makuja mm. Lonkerosorbettia tai Turkinpippuri-lakua!

Pajan herkkuvitriinistä saat välipalat, maistuvat leivonniaset, eväät retkelle ja janojuomien oheen erinomaisesti sopivat SeaDogit ja Gourmet HotDogit.

Rento fiilis aina kaupan päälle!