Siirry sisältöön

Helsingin Vuosaaren saaristossa on hauskaa soudella

Vuokraa soutuvene Vuosaaren melontakeskukselta ja lähde viettämään vapaapäivää laineille.

Vuosaaren melontakeskukselta voit vuokrata soutuveneen ja lähteä soutelemaan Itä-Helsingin saaristoon. Soutelu on hauskaa vapaa-ajan tekemistä – soutelu kuuluu ehdottomasti Suomen kesään! Vuosaaren melontakeskukselle pääset nopeasti bussilla, metrolla tai omalla autolla, ja soutelemaan onkin helppo saapua spontaanistikin. Kun mietit mutkatonta vapaapäivän aktiviteettia, soutuveneellä retkeily on oivallinen vaihtoehto.

Vuokraa soutuvene Helsingistä

Vuosaaren melontakeskus sijaitsee meren rannalla Isolla Kallahdella. Merialueen monipuolinen saaristoluonto tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa. Laske soutuvene vesille ja vietä rento kesäpäivä merellisissä tunnelmissa. Soutuveneellä rantaudut helposti vaikkapa piknikille Itä-Helsingin ulkoilusaariin ja meriluontoa on mukava tarkkailla soutelun aikana, kesäauringon lämmittäessä. Vuokraveneemme kantavat kolmesta neljään aikuista.

Soutele Itä-Helsingin saaristossa

Lähde viettämään vapaapäivää Vuosaaren melontakeskukselle. Nauti pullakahvit melontakeskuksen kahvilassa ja lähde kahviteltuasi soutelemaan raikkaaseen meri-ilmaan. Nauti huolettomasta kesäpäivästä, ihaile Itä-Helsingin saaristoluontoa ja vietä souturetkellä laatuaikaa ystävien kanssa.