bg
Alkaen 35,00 € / 90 min

Matildanjärvi on mainoa kohde kokeilla melontaa kanootilla. Tee avokanootilla rauhallinen melontaretki Teijon kansallispuistossa ja nauti Suomen luonnosta!

Avokanootti on mainio tapa tutustua Matildanjärveen – kanootilla melot hiljakseen eteenpäin ja ehdit tarkkailla ympäristöäsi. Mad River Journey 156 -avokanoottin mahtuu kaksi aikuista ja yksi alle seitsemän vuotias lapsi. Tee kanoottiretki esimerkiksi Matildanjärven keskellä sijaitsevaan Isoholman saareen tai melo järven ympäri – kanoottiretki Suomen luonnossa on hieno kokemus. 

Matildanjärvi on yleensä sääoloiltaan tyyni, mutta erityisen tuulisina päivinä suosittelemme kajakkia kanootin sijaan. Kanootit ovat kajakkeja epävakaampia kovalla tuulella.

 

SIJAINTI: Teijon Luontokeskus, Matildanjärvi

Haluatko antaa melontakokemuksen lahjaksi? Natura Vivan lahjakortin voit ostaa täältä.

 

Mad River Journey 156 -avokanootin tekniset tiedot:

Pituus: 472 cm

Leveys: 94 cm

Paino: 38 kg

Perustiedot

Kohde0Matildanjärventie 84,25660 Salo

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top