Siirry sisältöön

Fatbike-pyörä on helppo ja hauska kulkuväline luontokohteissa

Fatbike-vuokraus Helsingissä Vuosaaren melontakeskuksella, Espoossa Nuuksion Haukanpesällä ja Hotelli Korpilammella sekä Teijon kansallispuistossa. 

Tarjoamme ennen toukokuun alkua Fatbike-vuokrausta vain Korpilammen ja Vuosaaren omatoimipisteissä, halutessasi tehdä varauksen olethan yhteydessä meihin sähköpostilla.

Vuokraamme Fatbike-polkupyöriä neljässä toimipisteessä, Vuosaaren melontakeskuksella, Nuuksion Haukanpesällä, Teijon kansallispuistossa ja Hotelli Korpilammella. Natura Vivan uusissa Fatbikeissa on vaihteet ja käsijarrut, ja niillä poljet miellyttävästi sekä lyhyempiä lenkkejä että pidempiä ja vaativiakin polkuja. Tule tutustumaan Fatbike-pyöräilyyn – näillä "läskipyörillä" ajaminen on erityisen hauskaa!

Jos haluat pyöräillä useamman kerran ja kaikissa kohteissamme, kannattaa hankkia kausikortti. Samalla kortilla voit ajaa koko kesäkauden neljässä kohteessamme. Lue lisää Natura Vivan kausikorteista täällä.

Fatbiket Nuuksiossa ja Vuosaaressa

Vuosaaren ja Meri-Rastilan ulkoilumaastot kattavat yli 150 hehtaarin alueen, ja Nuuksiossakin on kymmeniä kilometrejä pyöräiltäviä reittejä. Kummastakin kohteesta voit jatkaa matkaa toki vielä paljon pidemmällekin. Vuosaaressa maasto on tasaista ja Fatbikella tavoittaa helposti laajan saaristoalueen kaukaisimmatkin kolkat, esimerkiksi Uutelan luontopolut sekä Kallahdenniemen upeat luontokohteet ja merimaisemat.

Nuuksiossa voit kruisailla Haukanpesältä lähteviä ulkoilureittejä. Muistathan, että pyöräily kansallispuistossa on sallittu ainoastaan tietyillä reiteillä. Kansallispuiston ulkopuolella kulkee useita reittejä, joita pitkin voit ajaa pidempiäkin lenkkejä. Myös Reitti 2000 kulkee Nuuksion Haukanpesän ohi. Reitti tekee lenkin Nuuksiossa, ja lenkin kokonaispituus on 55 kilometriä – osa siitä kansallispuiston sisällä. Täältä saat lisätietoja Reitti 2000:sta ja sen pyöräilymahdollisuuksista.

Kaikkiin Fatbike-vuokrauksiin sisältyy pyöräilykypärä.