Siirry sisältöön
Alkaen 150,00 € / 2 h
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Natura Viva Oy info@naturaviva.fi 0102924030 Y-tunnus: 0649766-0 Kauppiaan ehdot

Nauti saunan löylyistä Nuuksion Haukkalammella!

Vieraile Haukanpesän puusaunassa Nuuksion Haukkalammella! Haukanpesän saunan terassilta avautuu näköala Haukkalammelle, jossa voit käydä myös uimassa. Varaa oma saunavuorosi nyt!

Kesäkaudella Haukanpesän sauna on varattavissa kahden ja viiden tunnin vuoroissa

Sauna on aina valmiiksi lämmin saunavuoronne alussa, jos niin erikseen sovitaan. Aukioloaikojemme puitteissa voit varata saunan kahdeksi tunniksi tai viideksi tunniksi. Aukioloaikojemme ulkopuolella varattavissa on ainoastaan viiden tunnin vuoroja. Sauna tulee varata aina neljä vuorokautta ennen saunavuoron alkua. 

Mikäli haluat varata saunan lyhyemmällä aikataululla, olethan yhteydessä info@naturaviva.fi

Haukanpesän sauna sopii rentoutumiseen, yhteisiin illanviettoihin tai kokoustilaksi!

Saunan lauteilla istuu kerrallaan kuusi henkilöä. Takkahuoneessa on iso pöytä sekä tuolit 12 hengelle. Takkahuoneesta löytyy iso screeni, eli se sopii hyvin kokoustilaksi. Kesäkaudella on saunomisen yhteydessä mahdollisuus myös uida Haukkalammessa. Talvikaudella uintimahdollisuutta ei valitettavasti ole.

Haukanpesän alue on monelle puistonkävijälle pääreitti Nuuksion kansallispuistoon. Suositut retkeilyreitit kulkevat saunan edestä. Kunnioitathan muiden puistonkävijöiden kansallispuistokokemusta. Terassilla ja uimassa täytyy aina pitää uima-asu päällä. 

Lisätietoja: